Etusivu » Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Lantti.fi on maksuton palvelu, joka auttaa lainan ja rahoituksen haussa. Toimimme yhteistyössä Eone Oy:n ja Oy Salus Group Ab:n kanssa ja markkinoimme Salus Groupin ja Eone Oy:n luvanvaraista lainanvälityspalvelua.

Lantti.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita Salus Group Oy:n ja Eone Oy:n luvalla.

 

Lantti.fi rekisteriseloste

Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste (erit. henkilötietolaki, 523/1999, 10 ja 24 §).

 

Rekisterinpitäjä

Summarum Media Oy
Y-tunnus: 2823017-4

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Aki Abe

[email protected]

 

Rekisterin nimi

”Lantti.fi” on Summarum Media Oy:n markkinointirekisteri.

 

Rekisteröityjen ryhmä

Lantti.fi-palvelun kautta lainaa hakevat henkilöt ja rekisterinpitäjään muussa asiallisessa yhteydessä olevat henkilöt.

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään, jotta voimme tarjota sinulle Lantti.fi-palvelun.

  • Henkilötietoja käsitellään, jotta voimme välittää henkilötiedot eteenpäin luottoja välittävälle yhteistyökumppanillemme, Salus Group Oy:lle ja Eone Oy:lle.
  • Henkilötietoja käsitellään, jotta voimme olla sinuun yhteydessä lainatarjouksia koskien sähköpostilla tai tekstiviestitse tai push-notifikaatioilla.

Lantti.fi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla ja puhelimitse koskien Lantin yhteistyökumppaneiden lainatarjouksia mikäli annat tähän luvan täyttämällä hakemuslomakkeen.

Voit koska vain lopettaa viestit joko klikkaamalla viesteissä olevaa linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

Henkilötietoja (sähköpostia ja puhelinnumeroa) käytetään myös mainonnan kohdentamiseen

  • esimerkiksi markkinoinnin kohdentamiseen rekisteröityä kiinnostavaksi häntä koskevia tietoja analysoimalla
  • markkinoinnin kohdistamiseen esimerkiksi Facebookissa- ja Google:ssa

Hyväksymällä palvelun käyttöehdot, hyväksyt henkilötietojesi käytön markkinoinnin kohdentamiseen.  Voit koska vain estää henkilötietojesi käytön markkinoinnin kohdentamiseen ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

Henkilötietoja käytetään analysointiin eli rekisterinpitäjän liiketoiminnan ja palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen sekä asiakkaan tietojen ylläpitoon ja asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttamiseen.

 

Rekisterin tietosisältö ja säilytysaika

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia henkilötietoja ja niiden muutostietoja rekisterinpitäjän palvelussa lainaa hakeneista henkilöistä:

Seuraavat käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Summarum Media Oy:n rekisteriin ja välitetään Salus Group Oy:lle ja Eone Oy:lle:

  • Etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköposti, ikä, tulotiedot, haetun lainan tiedot, rekisteriin liittymisen ajankohta,  suoramarkkinointiluvat ja kiellot, hakemuksen laatu, hakemuksen tila
  • Näitä tietoja säilytetään kunnes asiakas peruu suostumuksensa tietojen säilyttämiselle.

Seuraavat tiedot ainoastaan välitetään eteenpäin Salus Group Oy:lle ja Eone Oy:lle lainojen välittämistä varten. Näitä tietoja ei tallenneta Summarum Media Oy:n rekisteriin.

  • henkilötunnus, osoitetiedot, samassa taloudessa asuvien henkilöiden lukumäärä, alle 18-vuotiaiden lasten lukumäärä, samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison etu- ja sukunimi sekä henkilötunnus, mikäli tämä on ollut lainan rinnakkaishakijana, tiedot työssäkäynnistä ja työsuhteen kestosta sekä laadusta, koulutus, asumismuoto, varallisuustiedot, tiedot muista lainoista, luottotiedot, tiedot rekisterinpitäjän palvelun kautta haettujen lainojen myöntämisestä, pankkitilitiedot lainan myöntämistä varten.
  • Näitä tietoja ei missään tilanteessa tallennetta Summarum Media Oy:n rekisteriin.

Seuraavat tiedot tallennetaan automaattisesti Summarum Media Oy:n rekisteriin:

  • Sijainti (IP-osoitteen perusteella), liittymistapa, tieto sähköpostin avaamisesta, tieto sähköpostin linkkien klikkaamisesta, rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (IP-osoite, selain, selainversio) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetettyihin evästeisiin liittyvät tiedot.
  • Näitä tietoja säilytetään kunnes asiakas peruu suostumuksensa tietojen säilyttämiselle.

Lisäksi tallennamme asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot kuten reklamaatiot, palautteet sekä muut asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen liittyvän yhteydenpidon, viestinnän ja toimenpiteet, rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet sekä sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään asiakkuuden tai muun asiallisen yhteyden alkaessa ja kestäessä. Tietoja kerätään pääsääntöisesti lainahakemuslomakkeesta, sähköisistä palveluista ja mahdollisista muista asiakkaan lähettämistä viesteistä. Tietoja voidaan kerätä rekisteröidyn osallistuessa rekisterinpitäjän järjestämiin markkinointikampanjoihin.

Rekisterinpitäjän yhteistyökumppanilta Oy Salus Group Ab:lta ja Eone Oy:lla vastaanotetaan asiakkaan suostumuksella tieto siitä, onko asiakkaan lainahakemus hyväksytty, sekä tieto asiakkaan hakemuksen laadusta.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös rekisterinpitäjän muista henkilörekistereistä ja rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneilta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun haet kauttamme lainaa, pyydämme Oy Salus Group Ab:ltä ja Eone Oy:llä tiedon edellisen hakemuksen laadusta, jos sellainen on tiedossa. Saatamme myös tarkistaa muista Summarum Media Oy:n rekistereiltä hakemuksesi tilan muille lainanvälittäjille, jos olet aiemmin tehnyt lainahakemuksen muissa Summarum Media Oy:n palveluissa.

 

Kävijäseuranta ja Evästeet

Palvelussa voidaan käyttää evästeitä (”cookies”) tai muita vastaavia tekniikoita Palvelun käyttämiseen tai käyttäjän päätelaitteeseen liittyvien tietojen, kuten tietojen siitä, milloin ja mitä Palvelun osioita käyttäjä on selannut, mitä selainta käyttäjä käyttää tai miltä sivulta käyttäjä on saapunut, keräämiseen Palvelun ja asiakaspalvelun parantamiseksi ja analysoimiseksi. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle Palvelun välityksellä. Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä, mutta evästeen avulla saatuja tietoja on mahdollista yhdistää käyttäjältä saatuihin henkilötietoihin.

Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi seurata Palvelun käyttäjämääriä ja muita Palvelun käyttöön liittyviä tietoja, ja saatujen tietojen avulla analysoida ja kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, personoida Palvelua käyttäjän mieltymysten mukaiseksi sekä esimerkiksi hyödyntää uudelleenmarkkinointia (retargeting) Palvelun ulkopuolella. Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön oman selaimensa asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen.

Sivustolla käytetään eri ohjelmistoja kävijäseurantaa, mainonnan seurantaa, mainonnan uudelleenkohdistamista ja sivuston käytettävyyden parantamista varten:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Adform
  • Facebook
  • Mouseflow
  • Onesignal

Nämä voivat tallentaa käyttäjän kovalevylle väliaikaisia ja pysyviä evästeitä. Evästeet eivät ole välttämättömiä sivuston käytön kannalta.

Voit estää evästeiden käytön selaimesi asetusten avulla. Tämä tapahtuu tavallisesti Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa. Verkkoselaimen asetuksista voit myös tyhjentää selaimen tallentamat evästeet.

Edellämainitut palvelut tallentavat dataa eri puolilla maailmaa sijaitseviin palveluihin.

 

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Rekisterinpitäjä luovuttaa henkilötietoja säännönmukaisesti sopimuskumppaneilleen lainanvälityspalvelun toteuttamiseksi. Tietoja vastaanottaa lainahakemuksen käsittelyä varten Salus Group O ja Eone Oy, jotka sijaitsevat Suomessa.

Tietoja vastaanottaa rekisterin ylläpitoa varten Get Response Ltd, jonka palvelimet sijaitsevat Euroopan Unionissa.

Anonymisoitua tietoa vastaanottaa markkinointia varten Google Ltd, Facebook Ltd jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa sekä AdForm, joka sijaitsee EU-alueella. Tämä tarkoittaa sitä, että Google, AdForm tai Facebook eivät koskaan vastaanota selkokielistä tietoa vaan ainoastaan anonymisoitua, SHA256 tai vastaavasti hashattua tietoa.

Tietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin tai tahoille, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin. Asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen tietoja voidaan siirtää lainsäädännön sallimassa tavalla rekisterinpitäjän suoramarkkinointirekisteriin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa käyttöä suoramarkkinointiin.

 

Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolelle

Tietoja siirretään rajoitetusti EU:n ulkopuolelle.

  • Facebook, Google ja Mouseflow vastaanottavat anonymisoitua tietoa mainonnan toteuttamista ja kohdentamista varten.

 

Rekisterin suojaus

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja tarvittavin muin tietoturvan toimialalla kulloinkin yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja.

Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä, on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä yksilöllisellä käyttöoikeudella.

 

Tarkastus-, kielto ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavaan henkilöön.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavaan henkilöön.

 

Käyttöehdot

Lantti.fi on maksuton palvelu, joka auttaa lainan ja rahoituksen haussa. Toimimme yhteistyössä Oy Salus Group Ab:n ja Eone Oy:n kanssa ja markkinoimme Oy Salus Group Ab:n ja Eone Oy:n luvanvaraisia lainanvälityspalveluita.

Lantti.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita Oy Salus Group Ab:n ja Eone Oy:n luvalla.

 

1 Tausta

Summarum Media Oy ylläpitää lainahakemusliidejä yhteistyökumppaneina toimiville luotonvälittäjille (Oy Salus Group Ab ja Eone Oy) välittävää Lantti.fi-palvelua (Palvelu). Summarum Media Oy ei välitä lainatuotteita, vaan se toimittaa lainahakemusliidejä yhteistyökumppaneilleen.

Summarum Media Oy ei itse tarjoa lainatuotteita tai tee niitä koskevaa myöntämispäätöstä, eikä välitä lainatuotteita, vaan vastaanottaa lainahakemuksen ja mahdollisesti lähettää lainahakemusliidin yhteistyökumppaneille. Yhteistyökumppanit ovat itse suoraan yhteydessä Lainanhakijaan ja Lainanhakija voi neuvotella ja tehdä lainaa koskevan lainasopimuksen parhaaksi katsomansa yhteistyökumppanin kanssa. Tämän lisäksi Summarum Media Oy lähettää sinulle tietoa sellaisista yrityksistä, jotka voisivat myöntää sinulle lainaa antamiesi tietojen ja muiden sinusta kerättyjen tietojen perusteella.

Lainan tarjoaa yhteistyökumppani ja mahdollinen lainaa koskeva sopimus tehdään aina Lainanhakijan ja yhteistyökumppanin välille. Summarum Media Oy ei missään tapauksessa ole lainaa koskevan sopimuksen osapuoli, eikä siten miltään osin vastuussa lainasta, lainaa koskevan sopimuksen sisällöstä tai siitä koituvista velvoitteista tai vastuista.

Näitä Yleisiä Palveluehtoja (”Ehdot”) sovelletaan Palvelun käyttäjään (”Käyttäjä” tai ”sinä”) silloin, kun Käyttäjä käyttää Palvelua.

 

2 Suostumus

Luotonhakija suostuu siihen, että luottohakemus voidaan lähettää Internetin kautta luotonvälittäjille. Luotonhakija suostuu siihen, että Oy Salus Group Ab ja Eone Oy tai Summarum Media Oy voivat olla luotonhakijaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse koskien lainatarjouksia.

Luotonhakija hyväksyy sen, että Oy Salus Group Ab tai Eone Oy ja luoton myöntävä pankki tai rahoituslaitos tarkistavat luotonhakijan luottotiedot ja että luotonhakijan ilmoittamat työnantajatiedot voidaan tarkistaa ilmoitetulta työnantajalta sekä suorittaa puhelinnumerotarkistus.

Luotonhakija on ymmärtänyt, että Summarum Media Oy tai Oy Salus Group Ab tai Eone Oy eivät tee itse luottopäätöstä luotonhakijan hakeman luoton osalta. Luotonhakija valtuuttaa Summarum Media Oy:n ja Oy Salus Group Ab: ja Eone Oy:n saamaan tiedot tarvittaessa pankin/luotonmyöntäjän tekemästä luottopäätöksestä sekä vastaanottamaan luottopäätöstä täydentäviä tietoja luotonmyöntäjiltä.

 

3 Palvelu ja Palvelun käyttö

Palvelua voivat käyttää vain täysi-ikäset ja täysivaltaiset henkilöt.

Summarum Media Oy:n Palvelun Käyttäjille palvelumme on maksutonta.

Summarum Media Oy toimittaa Palvelun sellaisena kuin se on, eikä anna takuuta siitä, että Palvelu on käytössä keskeytyksettä tai virheittä. Summarum Media Oy pidättää oikeuden muuttaa Palvelua tai sen toiminnallisuuksia sekä tilapäisesti sulkea Palvelu tai keskeyttää pääsy siihen ilman erillistä ilmoitusta.

 

Summarum Media Oy:n vastuun rajoitukset

Summarum Media Oy ei ota mitään vastuuta Palvelun toimivuudesta, yhteistyökumppanien mahdollisesti tekemistä tarjouksista, tuotteista, tuotteita koskevan sopimuksen syntymisestä tai Palvelun käytön johdosta syntyvästä järjestelystä muutoin.

Summarum Media ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat suomalaisesta tai ulkomaalaisesta lainsäädännöstä, viranomaisten toiminnasta, sodasta, lakosta, työsulusta tai muusta vastaavasta tapahtumasta, jota Summarum Media Oy ei kohtuudella voi hallita. Tämä koskee myös tilannetta, jossa Summarum Media Oy edellä mainitun toiminnan kohteena.

Summarum Media Oy ei vastaa mistään välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, ellei vahinko ole aiheutunut Summarum Media Oy:n tahallisesta tai törkeän huolimattomasta teosta. Summarum Media Oy ei ole vastuussa missään tapauksessa vahingosta, joka on syntynyt muusta kuin Summarum Media Oy:sta johtuvasta syystä.

Hakiessasi lainaa on tärkeää, että tarkistat omien tulojesi tarkan määrän sekä tärkeimmät elinkustannuksesi, jotta voit laskea itsellesi sopivan kokoisen kuukausittaisen maksuerän hakemallesi luoton määrälle. Tähän voit käyttää esimerkiksi Kuluttajaviraston sivuilla annettuja ohjeita omien elinkustannusten arviointiin (www.kuluttajavirasto.fi).

 

5 Yhteyshenkilö

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Ehdoista, voit olla yhteydessä yhteyshenkilöömme:

[email protected]

HAE TÄSTÄ »