Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Yhdistä lainat 60 000 € asti

   Hae yhdistelylaina muutamassa minuutissa helpolla nettihakemuksella. Maksa edullisella lainalla kalliit pois ja säästä jopa tuhansia euroja kuluissa.

   Katso oma korkotasosi täyttämällä hakemus tämän sivun yläreunassa – et sitoudu mihinkään ja palvelu on täysin ilmainen.

    

   Yhdistä lainat helposti

   1. Hae meiltä lainaa 500 eur – 50000 eur tarpeesi mukaan
   2. Maksa edullisella lainalla kalliit pois ja säästä jopa tuhansia euroja kuluissa
   3. Meiltä lainaa alk. 5% korolla

   Lantti.fi auttaa järjestelylainan löytämisessä. Lainojen yhdistäminen eli järjestelylaina on yksi tapa hallinnoida kalliita velkoja ja pysäyttää velkakierre. Parhaimmillaan lainojen yhdistäminen voi pelastaa velallisen maksuhäiriöltä.

    

   Lainojen yhdistäminen pähkinänkuoressa

   Lainojen yhdistäminen on kätevä keino vähentää pienten lainojen kuluja ja helpottaa niiden hallinnoimista. Lainat yhdistetään hakemalla luottoa pankilta tai muulta rahoitusyhtiöltä. Haetulla lainalla maksetaan pienet luotot pois ja maksettavaksi jää näin vain järjestelylaina.

   Yleisimpiä yhdistettäviä lainoja ovat luottokorttilainat, pikavipit, tililuotot ja pienet kulutusluotot. Kuitenkin myös vähän isompien kulutusluottojen yhdistäminen voi olla joskus hyödyllistä.

    

   Lainojen yhdistämisen neljä etua

   Lainojen yhdistäminen tarjoaa neljä merkittävää hyötyä.

   1. Ison laina korko on matalampi kuin pienen lainan. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pienet lainat tulevat lainasummaan nähden isoja lainoja kalliimmiksi. Usean pienen pikavipin tai tililuoton yhdistäminen isoksi kulutusluotoksi voi parhaimmillaan pudottaa vuosikoron murto-osaan alkuperäisestä.
   2. Yhden ison lainan kuukausilyhennykset ovat yleensä pienemmät kuin usean lainan lyhennykset yhdessä. Tämä tarkoittaa, että tiukassa paikassa oleva velallinen voi järjestelylainan avulla vähentää omaan talouteen kohdistuvaa välitöntä painetta.
   3. Yhden lainan hallinnoiminen on helpompaa kuin monen pienen luoton. Eri lainoilla voi olla eri eräpäivät ja eri kulut. Kuluttajan voi olla vaikea hahmottaa, mikä niistä kannattaa maksaa  ensin pois. Ja vaikeassa elämäntilanteessa kaikkien lyhennysten muistaminen saattaa olla ylivoimaista. Lainojen yhdistäminen yhdeksi helpottaa siksi elämänhallintaa.
   4. Kun velallisella on vain yksi velkoja, tämä tekee maksujärjestelyistä ja eräpäivien siirroista helpommin sovittavia. Velkoihin liittyvät neuvottelut tapahtuvat tällöin kätevämmin kuin jos velat on ripoteltu usean yrityksen välille.

    

   Näin Lantti.fi auttaa yhdistämään lainat

   Lantti.fi:n kautta voi kilpailuttaa muiden kulutusluottojen ohella järjestelylainoja. Yhdellä hakemuksella velallinen voi kilpailuttaa lainojensa yhdistämisen ja hakea järjestelylainaa yli kymmeneltä luotettavalta pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

   Lantti.fi-palvelun kautta hakija saa sähköpostiinsa parhaat tarjoukset ja saa rauhassa itse valita, mikä niistä sopii juuri hänelle parhaiten. Hakemuksen lähettäminen ei sido velallista mihinkään eikä myöskään maksa mitään.

   Lantti.fi tekee lainojen yhdistämisestä helppoa ja nopeaa. Lantti.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita.

    

   Pankit eivät tarjoa helposti järjestelylainaa

   Yleinen ongelma nykyään on, että pankit eivät kovinkaan helposti myönnä järjestelylainoja. Velallinen joutuu usein käytännössä kiertämään luukulta luukulle kysellen, mikä yritys suostuisi ottamaan vastaan juuri hänen velkansa.

   Tällainen hakuprosessi voi olla ylivoimainen tilanteessa, jossa velallisen voimavarat ovat muutenkin vähissä.

    

   Lantti.fi:n kautta ei voi hakea lainaa luottotiedottomalle

   Lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa jo ennen kuin lyhennykset ovat siirtyneet perintään. Jos velat ovat johtaneet maksuhäiriömerkintään, silloin Lantti.fi ei pysty auttamaan, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt eivät yleensä myönnä luottoa luottotiedottomalle.

   Lainan yhdistäminen voi nostaa lainan kokonaishintaa

   Lainoja yhdistäessä kannattaa muistaa, että sellainen järjestelylaina, joka pidentää velkojen kokonaismaksuaikaa, voi joissakin tapauksissa nostaa lainan euromääräistä hintaa sen koko maksuajan puitteissa – vaikka lyhyellä tähtäimellä kulut pienenisivät.

   Lainoja yhdistelevän velallisen kannattaa ottaa tämä huomioon talouslaskelmissaan. Jos laina-aika venytetään äärimmäisen pitkäksi, korkokuluja kertyy vähitellen yhä enemmän. Siksi järjestelylaina kannattaa maksaa pois niin pian kuin vain oma rahatilanne sallii.

    

   Älä unohda näitä vaihtoehtoja!

   Epäonnistuiko lainojen yhdistäminen? Jäitkö ilman tarjouksia? Ei hätää, lainan hakemiseksi ja velkakierteen katkaisemiseksi on tarjolla myös julkisesti tuettuja vaihtoehtoja. Jos et pysty saamaan lainaa omin voimin etkä Lantti.fi-palvelun välityksellä, muista nämä hyvät konstit.

    

   Takuusäätiön takaus

   Takuusäätiö voi myöntää takauksen pankkilainalle, jota haetaan velkakierteen katkaisemiseksi. Tällä tapaa saatavan luoton enimmäissumma on 34 000 euroa.

   Takuusäätiö voi myöntää takauksen myös henkilölle, joka on menettänyt luottotietonsa ja jonka velat ovat ulosotossa.

    

   Kunnan sosiaalinen luotto

   Monet kunnat tarjoavat sosiaalista luottoa, jonka tarkoituksena on ehkäistä syrjäytymistä. Sosiaalista luottoa voidaan myöntää muun muassa lainojen yhdistämistä varten. Sosiaalisen luoton korko on minimaalisen pieni, se vastaa Suomen Pankin viitekorkoa.

   Sosiaalista luottoa voidaan myöntää myös luottohäiriöiselle hakijalle. Luoton enimmäismäärä on 15 000 euroa.

   Ota yhteyttä oman kuntasi viranomaisiin saadaksesi selville, oletko oikeutettu hakemaan sosiaalista luottoa lainojen yhdistämiseksi.