Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   1. Täytä 3 minuutin ilmainen hakemuslomake

   2. Näet tarjoukset heti

   3. Valitse edullisin ja nosta vakuudeton laina

    

   Vakuudeton laina heti tilille

   Jokainen lainaa hakeva haluaa edullista luottoa. Halvat lainat ovat kuitenkin kiven alla – ja hyvästä syystä. Mitä halvempi laina on, sitä suurempi riski siitä koituu pankille tai rahoitusyritykselle. Lantin kautta voit kuitenkin saada lainaa edullisesti helpolla verkkohakemuksella.

   Täytä vain muutaman minuutin hakemus ja näet henkilökohtaiset lainatarjouksesi heti. Valitse edullisin ja nosta laina. Helppoa!

   Tältä sivulta löydät tietoa halvan lainan hakemisesta Lantti.fi-palvelun avulla.

   Erilaiset nopeat kulutusluotot ovat 2000-luvun aikana yleistyneet. Kuitenkin vain osa näitä lainoja myöntävistä palveluista on luotettavia. Lantti.fi saat tarjouksia ainoastaan hyvämaineisilta yrityksiltä. Siksi meidän kauttamme on turvallista hakea myös kulutusluotot, joka maksetaan heti tilille.

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Millaista vakuudeton lainaa on mahdollista saada heti tilille?

   Perinteistä pankkilainaa ei voi nostaa kovin nopeasti, sillä pankkien hakuprosessit tapaavat olla melko raskaita.

   Onneksi nykyään netissä toimii sellaisia pikalainaa myöntäviä yrityksiä, joilla on puhtaat jauhot pussissa. Seuraavat kolme lainatyyppiä mahdollistavat pikaiset nostot.

   1. Tililuotto on niin sanottu jatkuva vakuudeton laina. Asiakkaalle avataan luottotili, jolta hän voi nostaa rahaa tarpeen mukaisesti. Lainatilin avaaminen voi vaatia palkkatositteiden lähettämistä, mutta myöhemmin tililtä on usein mahdollista nostaa rahaa jopa pelkällä tekstiviestillä.
   2. Pikavippi on yhä harvinaisemmaksi käyvä lainamuoto. Vippiyrityksen asiakas nostaa pienen kertaluonteisen summan rahaa ja maksaa sen takaisin lyhyessä ajassa, usein noin kuukaudessa.
   3. Keskisuuret kulutusluotot ovat hyvä vaihtoehto pankkilainoille. Osa kulutusluotoista painii jopa samassa hintaluokassa pankkilainojen kanssa. Vakuudeton laina voi olla mahdollista nostaa alle 15 minuutissa.

    

   Nopeat kulutusluotot tuovat joustavuutta arkeen

   Nopeat kulutusluotot tuovat joustavuutta arkeen

   Kenelle vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto?

   Vakuudeton laina sopii henkilölle, joka tarvitsee syystä tai toisesta rahaa heti tilille. Uusien lakimuutoksien myötä vakuudettomaat lainat eivät enää ole erityisen kalliita vaan niiden hinnat ovat vertattavissa tavallisiin luottokortteihin.

   Lantti.fi tarjoaa turvallisesti vakuudetonta lainaa heti tilille

   Lantti.fi-palvelu avulla kuluttaja voi kilpailuttaa erilaiset luotot, myös pikalainat. Asiakas lähettää palvelun kautta yhden hakemuksen, jonka yhteistyökumppanimme Salus välittää yli kymmenelle pankille ja muulle rahoitusyritykselle.

   Teemme yhteistyötä vain ja ainoastaan hyvämaineisten yritysten kanssa. Meidän kauttamme voit hakea nopeaa lainaa turvallisemmin kuin satunnaisista nettipalveluista.

   Saat parhaat lainatarjoukset hakijan sähköpostiin. Hakija saa rauhassa itse päättää, onko jokin kilpailutuksen myötä löytyneistä lainatarjouksista sopiva. Palvelun käyttäminen ei sido hakijaa hyväksymään tarjouksia.

   Palvelun käyttäminen on ilmaista ja turvallista.