Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Eri kulutusluotot sopivat erilaisiin tarpeisiin. Ei ole samantekevää, oletko hakemassa remonttilainaa vai remonttilainaa – vai tahdotko kenties rahoittaa lomamatkan. Kunkin lainatyypin tapauksessa pitää miettiä hieman eri muuttujia.

   Katso tästä, miten remonttilaina, remonttilaina ja muut kulutusluotot kilpailutetaan Lantti.fi-palvelun avulla.

   Lantti.fi kilpailuttaa kaikenlaisia kulutusluottoja

   Lantti.fi on nettipalvelu, joka kilpailuttaa kuluttajan puolesta 100 – 50 000 euron suuruisia lainoja. Asiakas lähettää palvelun kautta yhden hakemuksen, ja Lantti.fi selvittää, mikä pankki tai rahoitusyhtiö tarjoaa edullisinta lainaa juuri tälle hakijalle.

   Palvelun käyttäminen on kuluttajalle ilmaista. Hakija saa halvimmat lainatarjoukset sähköpostiinsa ja voi valita, mikä niistä hänelle parhaiten sopii. Hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa hyväksymään yhtäkään hänelle lähetetyistä lainatarjouksista.

   Lantti.fi-palvelun käyttämisestä voi siis olla hakijalle vain hyötyä.

   Remonttilainan hakeminen

   Myös remonttilainaa voi hakea Lantti.fi-palvelun kautta. Kilpailutamme remonttilainahakemukset samaan tapaan kuin remonttilainat. Lähetämme hakemukset yhteistyökumppaneillemme ja ohjaamme parhaat tarjoukset suoraan asiakkaan sähköpostiin.

   Voit hakea remonttilainaa jo ennen remonttin valitsemista, jolloin tiedät, kuinka arvokkaan kulkupelin pystyt hankkimaan. Tai vaihtoehtoisesti voit ensin etsiä unelmiesi kiesin ja vasta sitten pyytää Lantti.fi-palvelua kilpailuttamaan tarvitsemasi lainan.

   Huomaa, että yleensä remonttilainat ovat vakuudettomia. Eikä remontti ole kovin vahva vakuus niissäkään tapauksissa, joissa joku lainayritys suostuu sen lainan tueksi hyväksymään.

   Remonttin ostaminen kertalainan tuella osamaksun sijaan on usein hyvä idea. Yhtenä hyvänä puolena on, että tällöin remontti on heti ostajan hallussa ja omalla vastuulla. Osamaksusopimuksiin saattaa liittyä erilaisia rajoituksia koskien remonttin omistajuutta ennen kuin kaikki osamaksuerät on suoritettu.

   Muiden kulutusluottojen hakeminen

   Kulutusluottoja voi hakea mitä moninaisimpiin tarkoituksiin. Yleisiä kulutusluoton käyttötapoja ovat lomamatkat, kodin elektroniikka ja arjen kulujen kattaminen.

   Lantti.fi-palvelun kautta välitettäviä lainoja myöntävät pankit ja rahoitusyritykset eivät yleensä kysele asiakkaalta, mihin rahat aiotaan käyttää. Tämä ei ole tarpeellista tietoa, kunhan hakijan taloustilanne on kunnossa, eikä maksuhäiriöitä ole.

   Vaikka kulutusluotot ovat kelpo tapa rahoittaa monia elämän isoja kulueriä, on myös olemassa huonoja syitä hakea lainaa. Tällaisia ovat esimerkiksi rahapelit, juhliminen ja äkilliset heräteostokset. Lantti.fi ei suosittele kulutusluoton hakemista pelkästään näiden syiden vuoksi.

   Tästä syystä Lantti.fi on hyvä tapa hakea lainaa:

   • Lantti.fi on ilmainen lainan hakijalle. Kilpailuttamalla remonttilainasi tai remonttilainasi säästät rahaa – ilman minkäänlaista riskiä.
   • Lantti.fi:n kautta ei tarjota sellaisia lainoja, joiden todellinen vuosikorko ylittää 50,5 %.
   • Lantti.fi on luotettava. Olemme täysin suomalainen toimija ja saat tarjouksia ainoastaan yrityksiltä joilla Finanssivalvonnan hyväksyntä.
   • Käytämme salattua yhteyttä. Hakijan tiedot ovat täysin turvassa.
   • Lantti.fi tarjoaa tehokasta asiakaspalvelua internet-chatin ja puhelimen välityksellä.
   • Jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet halvempaa lainaa Lantti.fi-palvelun avulla.
   • Helppo hakemus kokonaan netissä. Lähettämäsi tietojen perusteella yhteistyökumppanimme Salus Group Oy kilpailuttaa lainasi ja tarjoaa sinulle parhaat vaihtoehdot.