Etusivu » Remonttilaina, autolaina vai yleinen luotto?

Remonttilaina, autolaina vai yleinen luotto?

Eri kulutusluotot sopivat erilaisiin tarpeisiin. Ei ole samantekevää, oletko hakemassa remonttilainaa vai autolainaa – vai tahdotko kenties rahoittaa lomamatkan. Kunkin lainatyypin tapauksessa pitää miettiä hieman eri muuttujia.

Katso tästä, miten remonttilaina, autolaina ja muut kulutusluotot kilpailutetaan Lantti.fi-palvelun avulla.

 

Lantti.fi kilpailuttaa kaikenlaisia kulutusluottoja

Lantti.fi on nettipalvelu, joka kilpailuttaa kuluttajan puolesta 100 – 50 000 euron suuruisia lainoja. Asiakas lähettää palvelun kautta yhden hakemuksen, ja Lantti.fi selvittää, mikä pankki tai rahoitusyhtiö tarjoaa edullisinta lainaa juuri tälle hakijalle.

Palvelun käyttäminen on kuluttajalle ilmaista. Hakija saa halvimmat lainatarjoukset sähköpostiinsa ja voi valita, mikä niistä hänelle parhaiten sopii. Hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa hyväksymään yhtäkään hänelle lähetetyistä lainatarjouksista.

Lantti.fi-palvelun käyttämisestä voi siis olla hakijalle vain hyötyä.

 

Remonttilainan hakeminen

Remonttilaina on luotto, jota haetaan asunnon korjaamista tai parantelemista varten. On olemassa karkeasti ottaen kaksi tapaa hakea remonttilainaa:

  1. Remonttilainan voi kytkeä osaksi pankilta saatua asuntolainaa.
  2. Remonttilainaa voi hakea erikseen kulutusluottona.

Jos remonttilainaa päättää hakea kulutusluottona, Lantti.fi-palvelu on erinomainen keino löytää halvin vaihtoehto.

Kilpailutamme remonttilainahakemuksesi yli kymmenen pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat Suomen Finanssivalvonnan alaisia hyvämaineisia yrityksiä.

Ennen kuin haet remonttilainaa palvelumme kautta, tee tarkka laskelma siitä, paljonko tarvitset luottoa. Ei ole syytä hakea enempää lainaa kuin mitä remonttiin oikeasti tarvitaan. Arvioi siis tarvikkeisiin ja mahdolliseen työvoimaan liittyvät kulut etukäteen paperilla tai tietokoneella. Kun tämä on tehty, syötä summa etusivun hakulomakkeeseen kilpailuttamista varten.

Yleisesti ottaen remonttilainat ovat melko suuria kulutusluottoja, joten niiden hinnat pysyvät kohtuullisina myös perinteisten pankkien ulkopuolella. Remontin suunnittelijan ei siis tarvitse pelätä aivan ylettömiä lainakuluja.

 

Autolainan hakeminen

Myös autolainaa voi hakea Lantti.fi-palvelun kautta. Kilpailutamme autolainahakemukset samaan tapaan kuin remonttilainat. Lähetämme hakemukset yhteistyökumppaneillemme ja ohjaamme parhaat tarjoukset suoraan asiakkaan sähköpostiin.

Voit hakea autolainaa jo ennen auton valitsemista, jolloin tiedät, kuinka arvokkaan kulkupelin pystyt hankkimaan. Tai vaihtoehtoisesti voit ensin etsiä unelmiesi kiesin ja vasta sitten pyytää Lantti.fi-palvelua kilpailuttamaan tarvitsemasi lainan.

Huomaa, että yleensä autolainat ovat vakuudettomia. Eikä auto ole kovin vahva vakuus niissäkään tapauksissa, joissa joku lainayritys suostuu sen lainan tueksi hyväksymään.

Auton ostaminen kertalainan tuella osamaksun sijaan on usein hyvä idea. Yhtenä hyvänä puolena on, että tällöin auto on heti ostajan hallussa ja omalla vastuulla. Osamaksusopimuksiin saattaa liittyä erilaisia rajoituksia koskien auton omistajuutta ennen kuin kaikki osamaksuerät on suoritettu.

 

Muiden kulutusluottojen hakeminen

Kulutusluottoja voi hakea mitä moninaisimpiin tarkoituksiin. Yleisiä kulutusluoton käyttötapoja ovat lomamatkat, kodin elektroniikka ja arjen kulujen kattaminen.

Lantti.fi-palvelun kautta välitettäviä lainoja myöntävät pankit ja rahoitusyritykset eivät yleensä kysele asiakkaalta, mihin rahat aiotaan käyttää. Tämä ei ole tarpeellista tietoa, kunhan hakijan taloustilanne on kunnossa, eikä maksuhäiriöitä ole.

Vaikka kulutusluotot ovat kelpo tapa rahoittaa monia elämän isoja kulueriä, on myös olemassa huonoja syitä hakea lainaa. Tällaisia ovat esimerkiksi rahapelit, juhliminen ja äkilliset heräteostokset. Lantti.fi ei suosittele kulutusluoton hakemista pelkästään näiden syiden vuoksi.

 

Tästä syystä Lantti.fi on hyvä tapa hakea lainaa:

  • Lantti.fi on ilmainen lainan hakijalle. Kilpailuttamalla autolainasi tai remonttilainasi säästät rahaa – ilman minkäänlaista riskiä.
  • Lantti.fi:n kautta ei tarjota sellaisia lainoja, joiden todellinen vuosikorko ylittää 50,5 %.
  • Lantti.fi on luotettava. Olemme täysin suomalainen toimija ja saat tarjouksia ainoastaan yrityksiltä joilla Finanssivalvonnan hyväksyntä.
  • Käytämme salattua yhteyttä. Hakijan tiedot ovat täysin turvassa.
  • Lantti.fi tarjoaa tehokasta asiakaspalvelua internet-chatin ja puhelimen välityksellä.
  • Jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet halvempaa lainaa Lantti.fi-palvelun avulla.
  • Helppo hakemus kokonaan netissä. Lähettämäsi tietojen perusteella yhteistyökumppanimme Salus Group Oy kilpailuttaa lainasi ja tarjoaa sinulle parhaat vaihtoehdot.