Etusivu » Pikavippi heti tilille – Kaikki korkolakia noudattavat vipit

Pikavippi heti tilille – Kaikki korkolakia noudattavat vipit

HUOM! Tämän artikkelin tiedot ovat osittain vanhentuneita 1.9.2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä. Suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset, päivitetyt lainatarjoukset kilpailutuslomakkeemme kautta.

HAE TÄSTÄ »

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko (ARP interest rate) 9,92%, sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€ (fees). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

Tarvitsetko lainaa? ”Pikavippi heti tilille” on yksi Suomen suosituimmista hakusanoista, mitä käytetään kun tili kumisee tyhjyyttään ja rahalle on tarvetta.

Vaikka pikavippi on aihepiirinä suuri tabu ja monet sitä säännöllisesti hakevat henkilöt eivät halua myöntää olevansa pikavippiyhtiöiden asiakkaita, asiassa ei ole todellisuudessa mitään hävettävää – kyseessä on yksinkertaisesti nopea laina, jonka voi hakea netistä perinteisen pankin sijaan.

 

Mitä vaaditaan, että pikavippi maksetaan heti tilille?

Jotta voit saada pikavipin heti tilillesi, sinun tulee ensinnäkin täyttää pikavippien normaalit hakukriteerit:

• Ei maksuhäiriömerkintää

• Vähintään 18 vuoden ikä
Joidenkin lainatuotteiden ikäraja on 20-23 vuotta, tarkista ikäraja valitsemasi luotonantajan sivuilta

• Vakituinen osoite Suomessa
Joskus vaaditaan myös Suomen kansalaisuus

Jos täytät nämä peruskriteerit, saat jo hyvin todennäköisesti haettua ainakin pienen pikavipin. Mitä suuremmaksi pikavippi kasvaa, sitä enemmän lainapäätökseen vaikuttavat myös hakijan tulot. Vakituisessa palkkatyössä oleva henkilö saa lainaa huomattavasti helpommin kuin pätkätöissä käyvä tai työtön hakija. Myös opiskelijoiden voi olla hyvin vaikea saada lainaa netistä. Huomaathan, että monet luotonantajat laskevat eläkkeen säännölliseksi tuloksi siinä missä palkkatulonkin.

 

Pikavippi maksetaan välittömästi tilille yleensä vain yleisimpien pankkien asiakkaille

Vaikka luotonantajat mainostavat pikavipin välitöntä tilitystä, se ei ole aina mahdollista. Pikavipin tilityksen nopeus riippuu luotonantajan lisäksi paljon asiakkaasta – mitä pienemmän pankin asiakas olet, sitä epätodennäköisemmin saat rahasi reaaliajassa hakemuksen hyväksymisen jälkeen tilillesi.

Yleensä rahat saa reaaliajassa ainakin seuraavien pankkien tileille:

 • OP
 • S-Pankki
 • Säästöpankki

Lisäksi rahat maksetaan heti tilille melko todennäköisesti ainakin Aktian, OmaSP:n ja POP Pankin tileille. Pienempien pankkien kuten Ålandsbankenin ja Handelsbankenin asiakkaat voivat joutua odottamaan rahoja normaalin tilisiirron verran – 1-2 pankkipäivää. Tarkista luotonantajan tilityskäytännöt aina yrityksen sivustolta – tieto rahojen tilittämisen nopeudesta löytyy yleensä UKK-osiosta.

 

Mitkä pikavipit eivät noudata korkokattolakia?

Monelle voi tulla yllätyksenä, että markkinoilla on paljon pikavippejä, joiden korko on huomattavasti korkeampi kuin laissa säädetty 50 prosentin korkokatto alle 2000 euron luotoille. Tämä johtuu siitä, että vuonna 2013 säädettyyn pikavippilakiin jäi porsaanreikä, jonka avulla luotonantajat voivat yhä veloittaa lainoista hurjia, useiden satojen prosenttien vuosikorkoja.

Pikavippilain porsaanreikä perustuu siihen, että korkokatto koskee vain alle 2000 euron luottoja. Tätä sääntöä voidaan täten kiertää avaamalla asiakkaalle vähintään 2000 euron luottotili, jolta asiakas tekee haluamansa kokoisen noston. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaikka tarvitsisit vain 100 euron lainan ja nostaisit kyseisen summan luottotililtäsi, siitä voidaan täysin laillisesti veloittaa niin hurjaa korkoa kuin luotonantaja vain kehtaa.

Korkeakorkoisia luottoja ovat mm.

 • Ferratum Joustava 216,20 %
 • Suomilimiitti 163,98 %
 • Eurolimiitti 138,45 %
 • NordCredit Joustoluotto 135,62 %

 

Miten löydän matalakorkoisen ja reilun pikavipin?

Jos haluat säästää rahaa sekä hermojasi, suosittelemme että hyödynnät Lantti-palvelua. Lanttia on hyvin helppo käyttää: täytä vain hakemukseen toivomasi lainasumma, laina-aika ja perustietosi – me hoidamme loput.

Lantti kilpailuttaa hakemuksesi yli kymmenellä pankilla ja muulla luotonantajalla ja näyttää hakijalle kaikki hakemuksen esihyväksyneet luotonantajat korkotietoineen. Voit sen jälkeen valita listalta haluamasi luotonantajan ja nostaa kyseisen luoton tilillesi. Jos lainatuotteet eivät miellytä, sinun ei ole pakko hakea niistä yhtäkään – Lantti-palvelun käyttö ei velvoita asiakasta hakemaan lainaa, Lantti välittää vain kilpailutetut ja esihyväksytyt tarjoukset hakijalle.

 • Säästä satoja, jopa tuhansia euroja
 • Palvelun käyttö on 100 % ilmaista
 • Lantti-kilpailutushakemuksen lähettäminen ei velvoita hakijaa mihinkään – voit vain tarkistaa tarjonnan, jos niin haluat
 • Aidosti esihyväksyttyjä tarjouksia useilta luotonantajilta

Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia. Kokeile heti – saatat säästää huomaamattasi selvää rahaa!

 

TÄYTÄ HAKEMUS