Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Näin haet pikalainaa Lantti.fi-palvelun avulla

    

   1. Täytä 3 minuutin ilmainen hakemuslomake

   2. Näet tarjoukset heti

   3. Valitse edullisin ja nosta laina

    

   Pienet lainat ovat usein kalliita eikä niitä välttämättä ole edes mahdollista saada perinteisten pankkien kautta. Tämä tarkoittaa, että pientä lainaa hakevat kuluttajat altistuvat helposti pikavippimarkkinoilla toimivien huijareiden armoille. Nopea laina onnistuu kuitenkin myös turvallisesti ja edullisesti sillä pientä lainaa hakeville on kuitenkin olemassa myös kohtuullisesti hinnoiteltuja ja turvallisia vaihtoehtoja. Lantti.fi auttaa löytämään sopivan lainan kullekin hakijalle.

    

   Säästä rahaa ja kilpailuta pienetkin kulutusluotot

   Kaikkien lainojen kilpailuttaminen on järkevää. Tätä tosiasiaa ei kukaan epäile, jos puhutaan vaikkapa asuntolainasta. Mutta kun siirrytään pienempiin lainoihin, äkkiä kilpailuttaminen ei tunnukaan niin tärkeältä.

   Laiskuus pienten lainojen kilpailuttamisessa on sinällään ymmärrettävää, sillä kyseessä on kovaa työtä vaativa prosessi. Kilpailuttajan pitää ensin löytää luotettavat lainayritykset, sitten kommunikoida niiden kunkin kanssa erikseen parhaan tarjouksen löytämiseksi.

   Lantti.fi-palvelun avulla pientenkin kulutusluottojen kilpailuttaminen tapahtuu kuitenkin vähäisellä vaivalla.

    

   Näin Lantti.fin kautta voi kilpailuttaa pienet lainat

   Lantti.fi:n avulla voi kilpailuttaa isot ja pienet lainat kuluttajien puolesta. Perusideana on, että yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada monta lainatarjousta. Lainasummat liikkuvat 100 – 50 000 euron välillä.

   Hakija täyttää Lantti.fi-palvelun verkkosivulla yksinkertaisen hakulomakkeen, jossa hän ilmoittaa, minkä suuruista lainaa hän tarvitsee. Tämän jälkeen yhteistyökumppanimme Salus Group Oy:n työntekijät kilpailuttavat lainan, ja asiakkaan sähköpostiin lähetetään parhaat tarjoukset.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa millään tapaa. Hän voi halutessaan kieltäytyä vaikka kaikista sähköpostiin saapuvista lainatarjouksista.

   Palvelun käyttäminen ei myöskään maksa mitään asiakkaalle, vaan Lantti.fi saa tulonsa yhteistyökumppaniltaan. Hakijalle kilpailuttaminen on siksi täysin riskitöntä.

   Lantti.fi:n kautta saat tarjouksia ainoastaan luotettavilta, Finanssivalvonnan piiriin kuuluvilta pankeilta ja rahoitusyhtiöltä.

    

   Milloin pieni laina on isoa lainaa parempi?

   Pientä lainaa on järkevää hakea silloin, kun iso laina on tarpeeton. Tämä ohje kuulostaa itsestään selvältä, mutta käytännössä se unohtuu usein. Moni lainaa hakeva ottaa enemmän velkaa kuin mitä hän oikeasti tarvitsisi.

   Kannattaa kuitenkin muistaa myös, että usean pienen lainan nostaminen tulee kalliimmaksi kuin yksi iso laina. Siksi myöskään liian pientä lainaa ei kannata ottaa. Haettava lainasumma tulee määritellä huolellisesti ja omaa taloustilannetta silmällä pitäen.

    

   Miksi Lantti.fi?

   Kuten yllä listatuista esimerkeistä näkyy, pienten lainojen hinnoittelu heittelee merkittävästi. Halvimman pienen lainan löytäminen on siksi kovan työn takana. Nopea laina kannattaa aina kilpailuttaa!

   Lantti.fi hoitaa tämän työn luotettavasti ja ilmaiseksi. Lähettämäsi tietojen perusteella yhteistyökumppanimme Salus Group Oy kilpailuttaa lainasi ja tarjoaa sinulle parhaat vaihtoehdot.

   Olemme suomalainen toimija, ja kilpailuttamalla lainasi meidän kauttamme tuet suomalaista yritystoimintaa.

   Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntevia ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi chatin tai puhelimen välityksellä.

   Sivustomme kautta kulkeva liikenne on salattua. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

   Lantti.fi-palvelulla on tähän mennessä ollut jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.