Etusivu » Nopea laina helposti netistä

Nopea laina helposti netistä

Pienet lainat ovat usein kalliita eikä niitä välttämättä ole edes mahdollista saada perinteisten pankkien kautta. Tämä tarkoittaa, että pientä lainaa hakevat kuluttajat altistuvat helposti pikavippimarkkinoilla toimivien huijareiden armoille. Nopea laina onnistuu kuitenkin myös turvallisesti ja edullisesti sillä pientä lainaa hakeville on kuitenkin olemassa myös kohtuullisesti hinnoiteltuja ja turvallisia vaihtoehtoja. Lantti.fi auttaa löytämään sopivan lainan kullekin hakijalle.

 

Säästä rahaa ja kilpailuta pienetkin kulutusluotot

Kaikkien lainojen kilpailuttaminen on järkevää. Tätä tosiasiaa ei kukaan epäile, jos puhutaan vaikkapa asuntolainasta. Mutta kun siirrytään pienempiin lainoihin, äkkiä kilpailuttaminen ei tunnukaan niin tärkeältä.

Laiskuus pienten lainojen kilpailuttamisessa on sinällään ymmärrettävää, sillä kyseessä on kovaa työtä vaativa prosessi. Kilpailuttajan pitää ensin löytää luotettavat lainayritykset, sitten kommunikoida niiden kunkin kanssa erikseen parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Lantti.fi-palvelun avulla pientenkin kulutusluottojen kilpailuttaminen tapahtuu kuitenkin vähäisellä vaivalla.

 

Näin Lantti.fin kautta voi kilpailuttaa pienet lainat

Lantti.fi:n avulla voi kilpailuttaa isot ja pienet lainat kuluttajien puolesta. Perusideana on, että yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada monta lainatarjousta. Lainasummat liikkuvat 100 – 50 000 euron välillä.

Hakija täyttää Lantti.fi-palvelun verkkosivulla yksinkertaisen hakulomakkeen, jossa hän ilmoittaa, minkä suuruista lainaa hän tarvitsee. Tämän jälkeen yhteistyökumppanimme Salus Group Oy:n työntekijät kilpailuttavat lainan, ja asiakkaan sähköpostiin lähetetään parhaat tarjoukset.

Hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa millään tapaa. Hän voi halutessaan kieltäytyä vaikka kaikista sähköpostiin saapuvista lainatarjouksista.

Palvelun käyttäminen ei myöskään maksa mitään asiakkaalle, vaan Lantti.fi saa tulonsa yhteistyökumppaniltaan. Hakijalle kilpailuttaminen on siksi täysin riskitöntä.

Lantti.fi:n kautta saat tarjouksia ainoastaan luotettavilta, Finanssivalvonnan piiriin kuuluvilta pankeilta ja rahoitusyhtiöltä.

 

Milloin pieni laina on isoa lainaa parempi?

Pientä lainaa on järkevää hakea silloin, kun iso laina on tarpeeton. Tämä ohje kuulostaa itsestään selvältä, mutta käytännössä se unohtuu usein. Moni lainaa hakeva ottaa enemmän velkaa kuin mitä hän oikeasti tarvitsisi.

Kannattaa kuitenkin muistaa myös, että usean pienen lainan nostaminen tulee kalliimmaksi kuin yksi iso laina. Siksi myöskään liian pientä lainaa ei kannata ottaa. Haettava lainasumma tulee määritellä huolellisesti ja omaa taloustilannetta silmällä pitäen.

 

Pienten lainojen hintaerot ovat suuria

Lantti.fi-palvelun käyttäminen pienten lainojen kilpailuttamiseen on erittäin hyödyllistä, sillä pienten lainojen hintaerot ovat suuria. Seuraavat kolme esimerkkiä kuvastavat sitä, miten haastavaa halvimman pienen lainan löytäminen voi olla. Nopea laina voi maksaa kympeistä satoihin euroihin joten kilpailuttaminen kannattaa.

1. Pikavippi.fi

Pikavippi.fi myöntää 100-300 euron pikkulainoja, joiden maksuaika on puoli vuotta. Todellinen vuosikorko on 49,6 % kaikkien lainasummien tapauksessa. Vuosikorkoa katsottaessa kannattaa tietenkin muistaa, että laina-aika on vain puoli vuotta. Siispä käytännössä laina ehtii kerryttää korkoa vain 25 % ennen eräpäivää.

2. Credit24

Credit24 on tililuotto. Tililuotot ovat nykyään yleisin tapa nostaa erittäin pientä lainaa. Credit24 Joustolimiitti -tililuoton suuruus on enimmillään 4000 euroa ja pienin mahdollinen nosto on 50 euroa. Credit24:n hinta koostuu 6,95 % nostoprovisiosta ja 40,8 % – 95,4 % vuotuisesta nimelliskorosta. Todellinen vuosikorko on suurimmillaan 153,63 %.

3. Viikinkilaina

Viikinkilaina toimii kuin Credit24, mutta sen enimmäislimiitti on 2000 euroa ja nostoprovisio todella korkea, 25 %. Tämä on hyvä esimerkki netin tililuottojen hurjasti vaihtelevista hinnoista.

 

Miksi Lantti.fi?

Kuten yllä listatuista esimerkeistä näkyy, pienten lainojen hinnoittelu heittelee merkittävästi. Halvimman pienen lainan löytäminen on siksi kovan työn takana. Nopea laina kannattaa aina kilpailuttaa!

Lantti.fi hoitaa tämän työn luotettavasti ja ilmaiseksi. Lähettämäsi tietojen perusteella yhteistyökumppanimme Salus Group Oy kilpailuttaa lainasi ja tarjoaa sinulle parhaat vaihtoehdot.

Olemme suomalainen toimija, ja kilpailuttamalla lainasi meidän kauttamme tuet suomalaista yritystoimintaa.

Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntevia ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi chatin tai puhelimen välityksellä.

Sivustomme kautta kulkeva liikenne on salattua. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Lantti.fi-palvelulla on tähän mennessä ollut jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.