Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Lainaa 60 000 € heti tilille ilman vakuuksia

    

   60000 euron lainaa haetaan hyvin paljon erilaisia keskikokoisia, ja miksei vähän suurempiakin arkisia hankintoja varten.

   Kun lainasumma alkaa nousta tuhansiin euroihin, on ehdottoman tärkeää löytää halvin laina. Lainojen korkoja ja kuluja tulee vertailla, jotta voit kuluttajana ja asiakkaana hakea juuri sitä edullisinta ja reiluinta lainaa.

   Halvimman ja kalleimman 60000 euron lainan korkokulujen erot voivat olla jopa tuhansia euroja. Älä siis missään nimessä hae lainaa suin päin, vaan kilpailuta lainasi huolellisesti ja tarkasti ennen hakemuksen viimeistelyä.

    

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Lainan kilpailuttaminen on järkevin vaihtoehto

   Lantti.fi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi kätevästi yhden lomakkeen kautta.

   Lantti-kilpailutushakemuksen kautta lainahakemuksesi välitetään yli 15 rahoituslaitokselle ja pankille. Saat tämän jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi.

   Voit sen jälkeen tarkastella eri lainatuotteiden korkoja ja kuluja. Jos olet tyytyväinen lainatarjouksiin, voit viimeistellä niistä parhaimman ja nostaa rahat tilillesi. Jos taas et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, sinun ei ole pakko viimeistellä yhtäkään hakemuksista.

   Lantti on 100 % suomalainen ja täysin ilmainen palvelu, jonka käyttö ei velvoita asiakasta hakemaan lainaa: voit halutessasi vain tarkastella lainatarjontaa ja jättää varsinaisen lainahakemuksen viimeistelemättä.

   Näin lainojen kilpailuttaminen toimii: 1. Täytä hakemus 2. Välitämme hakemuksen yhteistyökumppaneillemme 6. Selaa lainatarjouksia ja valitse niistä paras

    

   Lainaa voi teoriassa hakea jo 18-vuotiaana, mutta ikärajat vaihtelevat

   18-vuotiaana voi hakea jo joitakin 100-400 euron pikavippejä, mutta yleisesti lainojen ikärajat ovat luotonantajasta riippuen 20-26 vuotta. Olemme joskus bongailleet myös 25 vuoden ikärajoja joiltakin suurempia vakuudettomia luottoja myöntävillä luotonantajille.

   60 000 euron laina irtoaa yleensä jo 25-vuotiaana. Toki vaihtoehtoja on enemmän, jos olet vanhempi.

   Mitä lähempänä 18-vuotiasta asiakas on, sitä suurempi luottotappioriski luotonantajalle yleensä syntyy. Sen takia korko voi olla korkeampi niissä lainoissa, joiden ikäraja on matala.

   Kilpailuta lainasi sivun yläreunan lomakkeen kautta, niin saat vertailukelpoisia ja selkeitä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit sen jälkeen valita niistä parhaan, tai jättää kokonaan hakemuksen viimeistelemättä, jos et ole tarjouksiin tyytyväinen.

    

   60 000 euron lainalle voi hakea maksuaikaa tyypillisesti 15 vuotta

   Joskus 60 000 euronkin lainalle voi olla tarpeen hakea pitkää maksuaikaa. Pitkällä maksuajalla tarkoitetaan muutaman tuhannen euron luotoissa yli 6 vuoden takaisinmaksuaikaa.

   On kuitenkin korkokulujen kannalta fiksumpaa maksaa laina takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Pidemmän takaisinmaksuajan lainassa on mukavaa tietenkin se, että kuukausierä on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi yhden vuoden lainassa, mutta fakta on se että pitkällä laina-ajalla maksat pitkällä juoksulla moninkertaisesti enemmän erilaisia korkoja ja kuluja.

   Älä siis ota huvin vuoksi pitkää maksuaikaa netin vakuudettomille lainoille, vaan maksa laina aina niin nopeasti takaisin kuin vain suinkin mahdollista.

    

   60 000 euron lainan todellisen vuosikoron tulisi olla korkeintaan 20 prosenttia mutta todennäköisesti lähempänä 5%

   Lantti tekee yhteistyötä vain korkokattolakia noudattavien yritysten kanssa, joten hurjia satojen prosenttien vuosikorkoja ei palvelumme kautta löydä. Toki korkokattolaki säätelee artikkelin kirjoitushetkellä vain alle 2 000 euron luottojen korkoja, mutta lakia muutetaan todennäköisesti lähitulevaisuudessa koskemaan kaikkia netin kautta haettavia vakuudettomia luottoja.

   Korkokattolaki määrittelee tällä hetkellä alle 2000 euron pikaluottojen suurimmaksi sallituksi todelliseksi vuosikoroksi 20 prosenttia.

   On kuitenkin suositeltavaa etsiä tästä selkeästi edullisempia lainoja. Jo 5 ja 20 prosentin välillä on huima ero.

   Kun kilpailutat 60 000 euron lainan Lantin kautta, saat selkeitä lainatarjouksia sähköpostiisi. Palvelun käyttö on ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua viimeistelemään yhtäkään hakemusta, jos et ole lainatarjouksiin tyytyväinen.

   Täytä kilpailutushakemus sivun yläreunan lomakkeen kautta vaikka heti!