Checkbox Lainaa 100–60 000 €
Checkbox Edullinen korko alk. 5 %
Checkbox SSL-suojattu palvelu
Ladataan..

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78% .

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 50.000 €. Käyttöehdot ja rekisteriseloste. Käyttämällä palvelua hyväksyt palvelun käyttöehdot.

Sivuston tarjoaa Summarum Media Oy 2823017-4. Summarum Media Oy – Säästöpankinranta 10 – 00530 Helsinki – [email protected]

Lainaa 5 000 euroa – edullisimmat 5 000 euron lainat netistä

Etsitkö 5000 euron lainaa? Olet tullut oikeaan osoitteeseen – Lantin avulla edullisimman 5000 euron lainan löytäminen on todella helppoa ja nopeaa.

 

Tässä oppaassa kerromme erilaisista 5000 euron lainoista ja siitä, miten löydät juuri sinun tilanteeseesi sopivimman 5000 euron lainan laajasta luotonantajien valikoimasta.

 

Halvin 5000 € laina netistä – 3 helppoa askelta halvimman lainan löytämiseen

Netissä on paljon erilaisia 5000 euron lainoja, ja on helppoa tehdä virhe ja haksahtaa kalliiseen lainaan – erityisesti, kun niitä kalliimpia luottoja mainostetaan usein aggressiivisemmin kuin edullisia lainoja.

Lantin avulla halvin 5000 euron laina on helppo löytää. Toimi näin:

 

1. Täytä 5000 euron lainan kilpailutushakemus

Aloita hakemus tämän sivun yläreunassa. Valitse lainasummaksi 5000 euroa ja aloita hakemus täyttämällä perustietosi: henkilötunnuksesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Palvelu on suojattu pankkimaisen vahvalla SSL-salauksella, joten tietosi ovat aina turvassa. Suojatun verkkopalvelun tunnistaa osoitteen https-alusta.

Kysymme hakemuksessa ainoastaan lainan myöntämisen kannalta välttämättömiä tietoja. Emme halua urkkia yksityisasioitasi.

 

2. Saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia – tarkastele niiden tietoja

Tärkeintä on tarkastella kahta lainan kokonaiskustannuksen määrittävää asiaa:

  • Lainan todellista vuosikorkoa
  • Lainan kuukausierää

Todellinen vuosikorko on selkeä tapa vertailla eri lainatuotteiden vuosikorkoja – eri luotonantajien lainojen hinnoittelut voivat perustua erilaisiin asioihin (esim. tilinavausmaksu, nostopalkkio, tilinhoitomaksu, vuosimaksu) mutta todellinen vuosikorko ottaa nämä kaikki erot huomioon. Pieni todellinen vuosikorko tarkoittaa aina edullista lainaa.

Lainan kuukausierä kertoo summan, mikä sinun pitää maksaa joka kuukausi takaisin. Mitä pienempi lainan kuukausierä on, sitä pidempi on myös maksuaika, ja sitä enemmän maksat pitkällä juoksulla korkokuluja. Kannattaakin miettiä, millainen kuukausierä olisi sopiva kompromissi: tarkoitus ei kuitenkaan ole maksaa lainaa takaisin niin nopeasti, että suurista kuukausieristä ei meinaa enää selvitä.

Esihyväksytyistä lainatarjouksista selviää myös selkokielellä muut lainan tiedot ja lainan perusehdot. Laajemmat laina- ja sopimusehdot näet luotonantajan sivustolta.

 

3. Valitse halvin 5000 euron laina ja nosta rahat tilillesi

Kun olet vertaillut eri luotonantajien lainatarjouksia ja valinnut niistä sopivimman, voit siirtyä luotonantajan sivustolle ja viimeistellä hakemuksen.

Hakemuksen viimeistelemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

Yleensä sinun ei tarvitse kuin esikatsella ja varmistaa lainahakemuksen tiedot, minkä jälkeen voit lähettää hakemuksen. Joskus joudut kuitenkin täydentämään hakemusta joillakin lisätiedoilla, tai lähettämään esimerkiksi skannauksen palkkakuitistasi.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, luotonantajan lainankäsittelijät prosessoivat sen. Jos hakemuksesi tiedot ovat oikein etkä ole esimerkiksi ilmoittanut tulotietojasi yläkanttiin, rahat maksetaan saman tien tilille. Pankistasi riippuen rahojen siirrossa kestää muutamasta minuutista 1-3 arkipäivään. Voit tarkistaa tilityksen nopeuden luotonantajan sivuilta – yleensä UKK-osiosta.

 

Mistä lainaa 5000 euroa? Lantin avulla lainan hakeminen on helpompaa kuin koskaan

Lantti.fi on 100 % suomalainen, täysin ilmainen palvelu jonka avulla voit kilpailuttaa 5000 euron lainan helposti ja nopeasti.

Teemme yhteistyötä vain korkokattolakia noudattavien luotonantajien ja rahoituslaitosten kanssa. Lainahakemuksesi esikäsittelee yli 15 yhteistyökumppaniamme.

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin viisasta, sillä näin säästät aikaa, hermoja ja ennen kaikkea rahaa – kun lainasumma on 5000 euroa, pienetkin erot korkoprosenteissa ja sivukuluissa tuntuvat saman tien lompakossa.

Kokeile siis Lanttia vaikka heti, hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua viimeistelemään lainahakemuksia – voit halutessasi vain tarkastaa korkoprosenttisi. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse nostaa lainaa tilillesi yhdeltäkään luotonantajalta.

Kilpailutushakemuksen täyttämisessä menee vain muutama minuutti, ja sen avulla säästät todennäköisesti satoja euroja. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi, minkä jälkeen voit viimeistellä parhaan ja edullisimman lainan helposti muutamalla klikkauksella.

Voit täyttää kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.