Checkbox Lainaa 2 000–60 000 €
Checkbox Edullinen korko alk. 5 %
Checkbox SSL-suojattu palvelu
Ladataan..

Lainaa 45000 euroa netistä ilman vakuuksia

Hae lainaa 45000 euroon asti 3 minuutin hakemuksella

 

Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

 

Näin se toimii

Täytä hakemus

Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

Tarkastele tarjouksia

Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

Nosta rahat tilillesi

Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

 

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

 • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
 • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

 

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

 

Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

 

Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

Tarvitsetko 45000 euron lainaa?

45000 euron kokoluokassa on tarjolla sekä kertaluontoisia kulutusluottoja että luottokortin lailla toimivia henkilökohtaisia luottotilejä.

Millaisia lainoja 45000 euron kokoluokassa onkaan tarjolla?

Yrityksen ilmoittama korkoprosentti ei kerro kaikkea – korko yleensä henkilökohtainen

Taulukossa ilmoitettu todellinen vuosikorko on kerätty luotonantajien ilmoittamista esimerkkilaskelmista. Korko on yleensä henkilökohtainen, joten lukemat toimivat enemmänkin suuntaa-antavina.

Korko voi muuttua huomattavasti hakijan taloustilanteen perusteella. Luotonantajat arvioivat hakijan takaisinmaksukyvyn yksilöllisesti. Mitä parempi takaisinmaksaja, sitä pienempi lainan korko yleensä on.

On kuitenkin hyvä muistaa, että on myös paljon luotontantajia, joiden lainan korko on kaikille asiakkaille sama. Näitä ovat esimerkiksi Lainasto ja Eurolimiitti.

Lantin kautta saat tietää henkilökohtaisen korkosi kerralla kaikilta luotonantajilta

Paras tapa hakea 45000 euron laina on kilpailuttaa se Lantin kautta.

Täyttämällä hakemuksen Lantti-palvelussa saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksia kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Lantti lähettää hakemuksesi tiedot eteenpäin, ja luotonantajat esihyväksyvät tai hylkäävät hakemuksen.

Voit tämän jälkeen tarkastella lainatarjouksia ja valita sopivan lainan listasta. Jos et ole tyytyväinen tarjontaan, sinun ei tarvitse hakea mitään esihyväksytyistä lainoista.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään.

Kokeile heti – hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia!

Siirry hakemukseen

 

 

Kuka voi hakea 2500 euron lainaa?

2500 euron lainan vaatimuksia ovat yleensä:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Vain harvat luotonantajat myöntävät näin suurta lainaa 18- tai 19-vuotiaalle
  • Joskus ikäraja voi olla korkeampi – jopa 23-25 vuotta
  • Yleensä lainoille on myös 70-75 vuoden yläikäraja
 • Puhdas maksuhäiriörekisteri
  • Et voi hakea lainaa ilman luottotietoja
 • Tasaiset tulot
  • Vakituinen työsuhde ja palkkatulot ovat paras merkki tasaisista tuloista
  • Myös osa-aikainen tai määräaikainen työsopimus voi riittää, riippuen palkasta
  • Työttömänä tai opiskelijana on vaikeampaa saada 2500 euron lainaa
 • Vakituinen osoite Suomessa
  • Yleinen vaatimus on, että hakija asuu vakituisesti Suomessa
  • Yleensä osoitteen on pitänyt olla Suomessa 1-3 vuoden ajan
  • Joskus vaaditaan myös Suomen kansalaisuus

Päävaatimuksia ovat ikä, luottotiedot, tulot ja vakituinen osoite. Nämä ovat myös tekijät, joiden perusteella hakijalle määritellään henkilökohtainen lainakorko, jos luotonantaja käyttää hakijan perusteella muuttuvaa hinnoittelua.

Mitä enemmän sinulle jää käteen asumis- ja elämiskulujen sekä muiden lainanlyhennysten jälkeen, sitä potentiaalisempi asiakas olet luotonantajalle. Jos olet jo nyt velkaa useammalle luotonantajalle ja haet lisää lainaa uusia lyhennyksiä varten, voi olla että hakemuksesi hylätään vaikka kuukausipalkkasi olisi suuri.