Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Lainaa 40000 € netistä ilman vakuuksia

   Hae lainaa 40000  euroon asti 3 minuutin hakemuksella

    

   Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

   Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

    

   Näin se toimii

   Täytä hakemus

   Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

   Tarkastele tarjouksia

   Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

   Nosta rahat tilillesi

   Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

   Usein kysyttyjä kysymyksiä

    

   Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

   Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

    

   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

   Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

   • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
   • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

    

   Maksaako palvelun käyttö jotain?

   Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

    

   Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

   Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

    

   Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

   Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

    

   Tarvitsetko lainaa 40000 euroa?

   Vaikka 40000 euron laina alkaa olla jo hieman keskivertoa suurempi lainasumma, tästäkin kokoluokasta löytyy paljon hyviä ja edullisia vaihtoehtoja, tietenkin ilman vakuuksia. Valitettavasti edullisten vakuudettomien lainojen vastapainoksi markkinoilta löytyy myös korkeakorkoisia kulutusluottoja – onneksi Lantin avulla on helppo löytää juuri se sopivin ja edullisin 40000 euron laina.

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Näin kilpailutat 40000 euron lainat parissa minuutissa

   Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, ja erityisen hyödyllistä se on keskivertoa suuremmissa lainoissa, kuten 40000 euron luotoissa.

   Väärän lainatuotteen valitsemalla voi hävitä pitkällä juoksulla satoja, ellei tuhansia euroja korkokuluissa verrattuna edullisempaan vaihtoehtoon.

   Lantin avulla 40000 euron lainan kilpailuttaminen on helppoa. Toimi näin:

   1. Täytä hakemus täällä
   2. Tarkastele sähköpostiisi saapuvia esihyväksyttyjä lainatarjouksia
    • Kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon ja lainan kuukausierään
   3. Valitse sinulle sopivin, edullisin 40000 euron laina ja viimeistele lainahakemus

   Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä – palvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään.

   Mikä on halvin 40000 euron laina?

   Kun etsitään halvinta 40000 euron lainaa, tulee tarkastella kahta asiaa:

   Todellinen vuosikorko

   Lainan takaisinmaksuaika

   Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainan todellisten vuosikulujen tarkasteluun. Pitkä takaisinmaksuaika saattaa kuitenkin tehdä lainasta pitkällä juoksulla kalliimman, sillä jos korko ehtii juosta vuosikausia, maksat korkokuluja ison summan vaikka kuukausierä olisi pieni. Tämän takia esimerkiksi asuntolainoista joutuu pulittamaan korkoa kymmeniä tuhansia euroja, vaikka korkoprosentti on vain 0,5-2 % vuodessa.

   Halvin 40000 euron laina on tällä hetkellä jokin perinteisten kivijalkapankkien kulutusluotoista. Kivijalkapankeilla tarkoitetaan perinteisiä pankkeja, joilla on vielä myös fyysisiä pankkitoimipisteitä. Tällaisia pankkeja ovat esimerkiksi Osuuspankki, S-Pankki ja Säästöpankki.

   Perinteisten pankkien lainaa on kuitenkin yleensä vaikeampi saada. Suosittelemmekin, että koitat ensin onneasi näiden pankkien lainahakemuksilla, mutta jos niillä ei tärppää, täytät sivustoltamme löytyvän lainojen kilpailutushakemuksen. Sen avulla saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa.

    

   Myös 40000 € lainan voi saada heti tilille netistä

   Vaikka 40000 euron lainasumma on jo melko iso, myös sellaisen voi saada näppärästi netistä heti tilille – täysin ilman vakuuksia.

   Kuten varmasti arvaatkin, vakuudetonta lainaa on kuitenkin hieman vaikeampi saada kuin vakuudellista lainaa. 40000 euron lainan perusvaatimukset ovat puhdas maksuhäiriörekisteri, 20 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja vakituiset tulot. Tulojen ei tarvitse olla huimia, kunhan käteen jäävä summa riittää lainan kuukausierien ongelmattomaan maksamiseen.

   Jos täytät nämä perusvaatimukset, saat todennäköisesti varteenotettavia lainatarjouksia vähintään joiltakin yhteistyökumppaneiltamme. Voit täyttää kilpailutushakemuksen täällä. Kilpailutushakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään: vaikka saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi, sinun ei ole pakko viimeistellä hakemuksista yhtäkään jos et ole tarjouksiin tyytyväinen. Olemme kuitenkin varmoja, että palvelumme avulla löydät juuri sinulle sopivan, edullisen lainan – sopivalla kuukausierällä.

   Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia, sen jälkeen voitkin ottaa mukavan asennon ja selailla läpi lainatarjouksia. Kokeile heti: palvelu on täysin ilmainen, eikä velvoita mihinkään!