Etusivu » Lainaa » Lainaa 4 000 € – Päätös heti, rahat heti tilille

Lainaa 4 000 € – Päätös heti, rahat heti tilille

Tarvitsetko lainaa 4000 euroa?

Vaikka 4000 euron laina alkaa olla jo hieman keskivertoa suurempi lainasumma, tästäkin kokoluokasta löytyy paljon hyviä ja edullisia vaihtoehtoja, tietenkin ilman vakuuksia. Valitettavasti edullisten vakuudettomien lainojen vastapainoksi markkinoilta löytyy myös korkeakorkoisia kulutusluottoja – onneksi Lantin avulla on helppo löytää juuri se sopivin ja edullisin 4000 euron laina.

 

Esimerkkejä 4000 euron vakuudettomista lainoista

4000 euron lainojen kokoluokassa on monenlaisia vaihtoehtoja. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että mitä pienempi korko lainassa on, sitä vaikeampi sitä on saada.

Listasimme kolme esimerkkiä eri hintaluokista.

 

Esimerkki 1: Bigbankin vakuudeton laina

Lainasumma 2000-40000 €
Kertaluontoinen laina
Avauspalkkio 175 € (4000 € lainalle)
Tilinhoitomaksu 5 €/kk
Korko 7,4 % (sivustolla ilmoitettu esimerkki)
Todellinen vuosikorko: 10,9 %

Bigbank 4000 euron laina

 

Esimerkki 2: OP Joustoluotto

Lainasumma 1000-8500 €
Joustoluottotyyppinen laina, eli voit nostaa luottoa lisää jos sitä tarvit
Nostokulu 3 % lainasummasta, min. 3 € ja max. 170 €
Vuosimaksu 50 €
Laskutuspalkkio 4 €/kk
Korko 3kk euribor + 6,5 %
Todellinen vuosikorko: 17,6 %

OP lainaa 4000

 

Esimerkki 3: Credit24 Joustolimiitti

Lainasumma 100-4000 €
Joustoluottotyyppinen laina
Nostokulu 0-6,95 % lainasummasta
Korko 40,56-95,4 %
Todellinen vuosikorko: 49,85% – 153,63%

Credit24 4000 euron laina

 

Näin kilpailutat 4000 euron lainat parissa minuutissa

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, ja erityisen hyödyllistä se on keskivertoa suuremmissa lainoissa, kuten 4000 euron luotoissa.

Väärän lainatuotteen valitsemalla voi hävitä pitkällä juoksulla satoja, ellei tuhansia euroja korkokuluissa verrattuna edullisempaan vaihtoehtoon.

Lantin avulla 4000 euron lainan kilpailuttaminen on helppoa. Toimi näin:

  1. Täytä hakemus täällä
  2. Tarkastele sähköpostiisi saapuvia esihyväksyttyjä lainatarjouksia
    • Kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon ja lainan kuukausierään
  3. Valitse sinulle sopivin, edullisin 4000 euron laina ja viimeistele lainahakemus

Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä – palvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään.
TÄYTÄ HAKEMUS

Mikä on halvin 4000 euron laina?

Kun etsitään halvinta 4000 euron lainaa, tulee tarkastella kahta asiaa:

Todellinen vuosikorko

Lainan takaisinmaksuaika

Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainan todellisten vuosikulujen tarkasteluun. Pitkä takaisinmaksuaika saattaa kuitenkin tehdä lainasta pitkällä juoksulla kalliimman, sillä jos korko ehtii juosta vuosikausia, maksat korkokuluja ison summan vaikka kuukausierä olisi pieni. Tämän takia esimerkiksi asuntolainoista joutuu pulittamaan korkoa kymmeniä tuhansia euroja, vaikka korkoprosentti on vain 0,5-2 % vuodessa.

Halvin 4000 euron laina on tällä hetkellä jokin perinteisten kivijalkapankkien kulutusluotoista. Kivijalkapankeilla tarkoitetaan perinteisiä pankkeja, joilla on vielä myös fyysisiä pankkitoimipisteitä. Tällaisia pankkeja ovat esimerkiksi Nordea, Osuuspankki, S-Pankki ja Säästöpankki.

Perinteisten pankkien lainaa on kuitenkin yleensä vaikeampi saada. Suosittelemmekin, että koitat ensin onneasi näiden pankkien lainahakemuksilla, mutta jos niillä ei tärppää, täytät sivustoltamme löytyvän lainojen kilpailutushakemuksen. Sen avulla saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa.

 

Myös 4000 € lainan voi saada heti tilille netistä

Vaikka 4000 euron lainasumma on jo melko iso, myös sellaisen voi saada näppärästi netistä heti tilille – täysin ilman vakuuksia.

Kuten varmasti arvaatkin, vakuudetonta lainaa on kuitenkin hieman vaikeampi saada kuin vakuudellista lainaa. 4000 euron lainan perusvaatimukset ovat puhdas maksuhäiriörekisteri, 20 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja vakituiset tulot. Tulojen ei tarvitse olla huimia, kunhan käteen jäävä summa riittää lainan kuukausierien ongelmattomaan maksamiseen.

Jos täytät nämä perusvaatimukset, saat todennäköisesti varteenotettavia lainatarjouksia vähintään joiltakin yhteistyökumppaneiltamme. Voit täyttää kilpailutushakemuksen täällä. Kilpailutushakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään: vaikka saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi, sinun ei ole pakko viimeistellä hakemuksista yhtäkään jos et ole tarjouksiin tyytyväinen. Olemme kuitenkin varmoja, että palvelumme avulla löydät juuri sinulle sopivan, edullisen lainan – sopivalla kuukausierällä.

Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia, sen jälkeen voitkin ottaa mukavan asennon ja selailla läpi lainatarjouksia. Kokeile heti: palvelu on täysin ilmainen, eikä velvoita mihinkään!

TÄYTÄ HAKEMUS