Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Lainaa 30 000 euroa netistä ilman vakuuksia

   Hae lainaa 30 000 euroon asti 3 minuutin hakemuksella

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

   Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

    

   Näin se toimii

   Täytä hakemus

   Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

   Tarkastele tarjouksia

   Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

   Nosta rahat tilillesi

   Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

   Usein kysyttyjä kysymyksiä

    

   Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

   Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

    

   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

   Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

   • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
   • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

    

   Maksaako palvelun käyttö jotain?

   Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

    

   Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

   Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

    

   Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

   Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

    

   1000 euron lainaa voi käyttää monenlaiseen hankintaan. Sen takia kyseessä onkin todella yleinen netistä lainattava summa.

   Tässä kokoluokassa vaihtoehtoja on paljon:

   • Joustoluottotilejä
   • Vertaislainoja
   • Pitkän maksuajan kertalainoja

   Laajasta valikoimasta voi olla vaikeaa löytää itselleen sopivin, ja ennen kaikkea edullisin 1000 euron laina. Tähän artikkeliin on kerätty esimerkkejä erilaisista 1000 euron lainoista. Kerromme myös, miten tästä mittavasta valikoimasta voi löytää kaikista edullisimman lainan sopivalla kuukausierällä.

    

   Järkevin tapa hakea 30 000 euron lainaa: Lantin kilpailutuslomake

   Lantin kautta saat helposti ja nopeasti esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine korkotietoineen ja maksuerätaulukkoineen. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa.

   Palvelu toimii näin:

   1. Täytä hakemus sivun yläreunassa
   2. Saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia – valitse niistä sopiva
    • Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse viimeistellä hakemuksista yhtäkään
   3. Viimeistele hakemus ja nosta rahat tilillesi luotonantajan palvelussa

   Lantin etuna on, että saat tietää tarkalleen henkilökohtaisen korkosi ja voit tämän tiedon avulla tehdä harkittuja päätöksiä. Näin tiedät tarkkaan lainasi korot ja kuukausierät, etkä joudu yllättymään postiluukusta tippuvista laskuista.

   Lantti on 100 % ilmainen, suomalainen palvelu. Kilpailutushakemuksen lähettäminen ei velvoita hakemaan lainaa – voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi +25 rahoituslaitoksen ja luotonantajan lainoille.