Checkbox Lainaa 2 000–60 000 €
Checkbox Edullinen korko alk. 5 %
Checkbox SSL-suojattu palvelu
Ladataan..

Lainaa 3 000 € heti tilille ilman vakuuksia

 

3000 euron lainaa haetaan hyvin paljon erilaisia keskikokoisia, ja miksei vähän suurempiakin arkisia hankintoja varten.

Kun lainasumma alkaa nousta tuhansiin euroihin, on ehdottoman tärkeää löytää halvin laina. Lainojen korkoja ja kuluja tulee vertailla, jotta voit kuluttajana ja asiakkaana hakea juuri sitä edullisinta ja reiluinta lainaa.

Halvimman ja kalleimman 3000 euron lainan korkokulujen erot voivat olla jopa tuhansia euroja. Älä siis missään nimessä hae lainaa suin päin, vaan kilpailuta lainasi huolellisesti ja tarkasti ennen hakemuksen viimeistelyä.

 

Lainan kilpailuttaminen on järkevin vaihtoehto

Lantti.fi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi kätevästi yhden lomakkeen kautta.

Lantti-kilpailutushakemuksen kautta lainahakemuksesi välitetään yli 15 rahoituslaitokselle ja pankille. Saat tämän jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi.

Voit sen jälkeen tarkastella eri lainatuotteiden korkoja ja kuluja. Jos olet tyytyväinen lainatarjouksiin, voit viimeistellä niistä parhaimman ja nostaa rahat tilillesi. Jos taas et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, sinun ei ole pakko viimeistellä yhtäkään hakemuksista.

Lantti on 100 % suomalainen ja täysin ilmainen palvelu, jonka käyttö ei velvoita asiakasta hakemaan lainaa: voit halutessasi vain tarkastella lainatarjontaa ja jättää varsinaisen lainahakemuksen viimeistelemättä.

Näin lainojen kilpailuttaminen toimii: 1. Täytä hakemus 2. Välitämme hakemuksen yhteistyökumppaneillemme 3. Selaa lainatarjouksia ja valitse niistä paras

 

Lainaa voi teoriassa hakea jo 18-vuotiaana, mutta ikärajat vaihtelevat

18-vuotiaana voi hakea jo joitakin 100-400 euron pikavippejä, mutta yleisesti lainojen ikärajat ovat luotonantajasta riippuen 20-23 vuotta. Olemme joskus bongailleet myös 25 vuoden ikärajoja joiltakin suurempia vakuudettomia luottoja myöntävillä luotonantajille.

3000 euron laina irtoaa yleensä jo 20-vuotiaana. Toki vaihtoehtoja on enemmän, jos olet jo 22-23-vuotias.

Mitä lähempänä 18-vuotiasta asiakas on, sitä suurempi luottotappioriski luotonantajalle yleensä syntyy. Sen takia korko voi olla korkeampi niissä lainoissa, joiden ikäraja on matala.

Kilpailuta lainasi sivun yläreunan lomakkeen kautta, niin saat vertailukelpoisia ja selkeitä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit sen jälkeen valita niistä parhaan, tai jättää kokonaan hakemuksen viimeistelemättä, jos et ole tarjouksiin tyytyväinen.

 

3000 euron lainalle voi hakea maksuaikaa tyypillisesti 1-5 vuotta

Joskus 3000 euronkin lainalle voi olla tarpeen hakea pitkää maksuaikaa. Pitkällä maksuajalla tarkoitetaan muutaman tuhannen euron luotoissa yli 3 vuoden takaisinmaksuaikaa.

On kuitenkin korkokulujen kannalta fiksumpaa maksaa laina takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Pidemmän takaisinmaksuajan lainassa on mukavaa tietenkin se, että kuukausierä on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi yhden vuoden lainassa, mutta fakta on se että pitkällä laina-ajalla maksat pitkällä juoksulla moninkertaisesti enemmän erilaisia korkoja ja kuluja.

Älä siis ota huvin vuoksi pitkää maksuaikaa netin vakuudettomille lainoille, vaan maksa laina aina niin nopeasti takaisin kuin vain suinkin mahdollista.

 

3000 euron lainan todellisen vuosikoron tulisi olla korkeintaan 35 prosenttia

Lantti tekee yhteistyötä vain korkokattolakia noudattavien yritysten kanssa, joten hurjia satojen prosenttien vuosikorkoja ei palvelumme kautta löydä. Toki korkokattolaki säätelee artikkelin kirjoitushetkellä vain alle 2 000 euron luottojen korkoja, mutta lakia muutetaan todennäköisesti lähitulevaisuudessa koskemaan kaikkia netin kautta haettavia vakuudettomia luottoja.

Korkokattolaki määrittelee tällä hetkellä alle 2000 euron pikaluottojen suurimmaksi sallituksi todelliseksi vuosikoroksi 50 prosenttia.

On kuitenkin suositeltavaa etsiä tästä selkeästi edullisempia lainoja. Jo 50 ja 35 prosentin välillä on huima ero – puhumattakaan esimerkiksi 50 ja 18 prosentin lainojen korkokulujen eroista.

Kun kilpailutat 3000 euron lainan Lantin kautta, saat selkeitä lainatarjouksia sähköpostiisi. Palvelun käyttö on ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua viimeistelemään yhtäkään hakemusta, jos et ole lainatarjouksiin tyytyväinen.

Täytä kilpailutushakemus sivun yläreunan lomakkeen kautta vaikka heti!