Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Lainaa 20000 euroa netistä ilman vakuuksia

   Hae lainaa 20000 euroon asti 3 minuutin hakemuksella

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

   Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

    

   Näin se toimii

   Täytä hakemus

   Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

   Tarkastele tarjouksia

   Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

   Nosta rahat tilillesi

   Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

   Usein kysyttyjä kysymyksiä

    

   Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

   Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

    

   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

   Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

   • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
   • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

    

   Maksaako palvelun käyttö jotain?

   Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

    

   Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

   Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

    

   Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

   Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

    

   2000 euron laina on yksi yleisimmistä summista, mitä haetaan erilaisiin arjen ja juhlan hankintoihin. Erityisesti netin kautta haettavien vakuudettomien kulutusluottojen suosio on kasvanut viime vuosina rajusti, kun palvelut ovat kehittyneet ja korot laskeneet lähes pankkilainojen tasolle.

   Netin lainamarkkinoilla on kuitenkin yhä hyvin erilaisia lainatuotteita: 2000 euron lainojen korot liikkuvat muutamista prosenteista jopa satoihin prosentteihin asti. Tämän takia on hyvä olla tarkkana ja selvittää perinpohjaisesti eri vaihtoehtojen kulurakenteet ennen hakemuksen täyttämistä.

    

   Markkinoiden halvimmat 20000 euron lainat

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Vertaa 20000 euron lainojen kuluja Lantti-palvelun avulla

   Lantti.fi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yhden hakemuksen kautta useammalla luotonantajalla. Lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön lähettäminen sido hakijaa mihinkään – voit siis halutessasi vain tarkistaa tarjolla olevien lainojen valikoiman ja jättää asian muhimaan tulevaisuutta varten.

   Lantti-palvelua käyttämällä löydät aidosti edullisimman lainan. Palvelun kautta voi kilpailuttaa lainoja aina 2000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Kun lähetät hakemuksen, saat listan lainoista korkotietoineen sähköpostiisi.

   Lainojen kilpailuttaminen Lantti-palvelun kautta on huomattavasti nopeampaa ja kätevämpää kuin lainojen vertaileminen käsin. Luottojen kulut ovat usein hakijakohtaiset, ja esimerkiksi vuosikorko voi vaihdella viidestä prosentista viiteenkymmeneen asti asiakkaan henkilökohtaisen taloustilanteen perusteella tehtävän luottokelpoisuusarvion myötä. Lantin kautta tehdyt hakemukset käyvät aina läpi luotonantajien käsittelyprosessin, ja saat aitoja esihyväksyttyjä tarjouksia vertailtavaksesi yhdellä hakemuksella.

    

   TÄYTÄ HAKEMUS