Etusivu » Lainaa » Lainaa 2000 euroa: halvin 2000 euron vakuudeton laina

Lainaa 2000 euroa: halvin 2000 euron vakuudeton laina

HUOM! Tämän artikkelin tiedot ovat osittain vanhentuneita 1.9.2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä. Suosittelemme tarkistamaan päivitetyt lainatarjoukset kilpailutuslomakkeemme kautta.

> Siirry kilpailutuslomakkeeseen

 

2000 euron laina on yksi yleisimmistä summista, mitä haetaan erilaisiin arjen ja juhlan hankintoihin. Erityisesti netin kautta haettavien vakuudettomien kulutusluottojen suosio on kasvanut viime vuosina rajusti, kun palvelut ovat kehittyneet ja korot laskeneet lähes pankkilainojen tasolle.

Netin lainamarkkinoilla on kuitenkin yhä hyvin erilaisia lainatuotteita: 2000 euron lainojen korot liikkuvat muutamista prosenteista jopa satoihin prosentteihin asti. Tämän takia on hyvä olla tarkkana ja selvittää perinpohjaisesti eri vaihtoehtojen kulurakenteet ennen hakemuksen täyttämistä.

 

Markkinoiden halvimmat 2000 euron nettilainat: TOP-3

Vertailun yhteydessä 2000 euron vakuudettomista lainoista erottui kolme luotonantajaa. Näiden lainatuotteiden korot ovat vakuudettomiksi nettilainoiksi hyvin matalat, ja ne kilpailevat hinnoillaan jopa perinteisten kivijalkapankkien vakuudellisten kulutusluottojen kanssa.

Listauksessa on vertailtu sivustojen ilmoittamia esimerkkilainoja. Korot vaihtelevat yleensä hakijakohtaisesti, niinpä erilaisissa vertailuissa on järkevintä käyttää yleisimpiä vuosikorkoja, jotta tulokset ovat vertailukelpoisia.

 

1. Euroloan

LainasummaLaina-aikaKuukausieräMaksat takaisin yht.
2000 €12 kk179 €2154 €

Vertailun edullisimmaksi lainaksi osoittautui Euroloanin kulutusluotto. Sitä voi hakea aina 10 000 euroon asti todellisen vuosikoron ollessa parhaimmillaan vain 4,9 prosenttia. On kuitenkin hyvä huomioida, että Euroloan laskee jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen vuosikoron. Vuosikorko riippuu hakijan maksukyvystä ja taloustilanteesta.

Euroloanin 2000 euron lainan todellinen vuosikorko on min. 4,9 % ja max. 50 %. Kuukausieräsi vaihtelee siis hieman henkilökohtaisen taloustilanteesi mukaisesti.

Euroloanin kulutusluoton ikäraja on 20 vuotta.

 

2. Bigbank

LainasummaLaina-aikaKuukausieräMaksat takaisin yht.
2000 €6 kk351,54 €2109 €
2000 €12 kk184,31 €2212 €
2000 €24 kk100,78 €2418 €

Bigbankin 2000 euron laina sijoittui vertailussa toiseksi. Se on itse asiassa parhaimmillaan jopa edullisempi kuin Euroloanin 2000 euron laina, sillä sitä voi halutessaan lyhentää tiukemmalla takaisinmaksuaikataululla. Päätimme kuitenkin käyttää vertailukelpoista 12 kuukauden takaisinmaksuaikaa listauksessamme. Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän maksat yleensä korkokuluja.

Bigbankin 2000 euron lainan ikäraja on 22 vuotta.

Bigbankin halvin 2000 € laina

 

3. Komplett Bank

LainasummaLaina-aikaKuukausieräMaksat takaisin yht.
2000 €12 kk192,60 €2312 €

Kolmanneksi vertailussa sijoittuu Komplett Bankin joustoluotto. Kuten edellisten lainojen, myös sen vuosikorko vaihtelee asiakaskohtaisesti. Komplett Bankin maksimivuosikorko on kuitenkin selvästi matalampi kuin esimerkiksi Euroloanin: kun Euroloanilla korko voi kivuta jopa 50 prosenttiin, Komplett Bankilla suurin nimelliskorko on 19,9 prosenttia. on Esimerkkilaskelmassa on käytetty tyypillistä 12,6 prosentin nimelliskorkoa.

Komplett Bankin joustoluotossa on se erityispiirre, että sitä ei tarvitse lyhentää joka kuukausi. Tätä kutsutaan lyhennysvapaaksi kuukaudeksi. Voit halutessasi maksaa pelkät korot ja tilinhoitomaksun. Esimerkiksi 2000 euron avoimella saldolla korot ja tilinhoitomaksu olisivat yhteensä 26 euroa. Lyhennysvapaa kuukausi on oiva apu tilanteisiin, kun lainaa ei pystyisi lyhentämään suunnitellun kuukausierän mukaisesti esimerkiksi yllättävien laskujen takia.

Komplett Bankin joustoluoton ikäraja on 23 vuotta.

Komplett Bankin halvin 2000 € laina

 

 

Vertaa 2000 euron lainojen kuluja Lantti-palvelun avulla

Lantti.fi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yhden hakemuksen kautta useammalla luotonantajalla. Lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön lähettäminen sido hakijaa mihinkään – voit siis halutessasi vain tarkistaa tarjolla olevien lainojen valikoiman ja jättää asian muhimaan tulevaisuutta varten.

Lantti-palvelua käyttämällä löydät aidosti edullisimman lainan. Palvelun kautta voi kilpailuttaa lainoja aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Kun lähetät hakemuksen, saat listan lainoista korkotietoineen sähköpostiisi.

Lainojen kilpailuttaminen Lantti-palvelun kautta on huomattavasti nopeampaa ja kätevämpää kuin lainojen vertaileminen käsin. Luottojen kulut ovat usein hakijakohtaiset, ja esimerkiksi vuosikorko voi vaihdella viidestä prosentista viiteenkymmeneen asti asiakkaan henkilökohtaisen taloustilanteen perusteella tehtävän luottokelpoisuusarvion myötä. Lantin kautta tehdyt hakemukset käyvät aina läpi luotonantajien käsittelyprosessin, ja saat aitoja esihyväksyttyjä tarjouksia vertailtavaksesi yhdellä hakemuksella.

 

TÄYTÄ HAKEMUS