Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Lainaa 15000 euroa netistä ilman vakuuksia

   Hae lainaa 15000 euroon asti 3 minuutin hakemuksella

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

   Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

    

   Näin se toimii

   Täytä hakemus

   Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

   Tarkastele tarjouksia

   Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

   Nosta rahat tilillesi

   Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

   Usein kysyttyjä kysymyksiä

    

   Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

   Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

    

   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

   Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

   • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
   • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

    

   Maksaako palvelun käyttö jotain?

   Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

    

   Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

   Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

    

   Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

   Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

    

   Etsitkö 1500 euron lainaa? Lantti.fi on kilpailutuspalvelu, jonka kautta 1500 euron lainan hakeminen onnistuu vaivatta – kilpailutushakemuksemme kautta saat tarjouksia yli 15 rahoituslaitokselta ja pankilta, ja voit valita selkeästä listasta juuri sen sinulle sopivimman, ja ennen kaikkea edullisimman lainan.

    

   Tarjolla 15000 euron kertalainoja sekä joustoluottoja

   Kun tutkit 15000 euron lainojen tarjontaa, huomaat nopeasti että lainatuotteet jakautuvat kahteen kategoriaan: perinteisiin kertalainoihin ja niinsanottuihin joustoluottolainoihin.

   Kertalainat ovat juuri sitä miltä kuulostavatkin: saat lainan könttäsummana tilillesi, ja sille on tietty takaisinmaksuaika jonka mukaan maksat lainaa takaisin – yleensä saman kokoisissa erissä.

   Joustoluotto on lainana hieman erilainen – kertalainan sijaan saat käyttöösi yleensä 2000 tai 3000 euron luottotilin, jolta teet 1500 euron noston. Voit tämän jälkeen nostaa halutessasi myös lisää lainaa käyttöösi. Joustoluottoja maksetaan takaisin yleensä pienissä kuukausierissä, kuten luottokorttilaskua.

    

   Huomioi joustoluoton korkeammat kulut

   Koska joustoluottotilit ovat yleensä vähintään 2000 euron suuruisia, niitä ei sääntele alle 2000 euron luottojen korkokattolaki. Tämän takia joustoluottojen korot pomppaavatkin usein hurjiin lukemiin – esimerkiksi Ferratumin joustoluoton nimelliskorko on yli 100 prosenttia vuodessa, ja Vivuksen joustoluottotilin korko on vielä tuplat tästä.

    

   15000 euron lainaa voi saada pienilläkin tuloilla

   Koska 15000 euron lainaa voi nykyään saada netistä myös useamman vuoden takaisinmaksuajalla, kuukausierät voivat olla todella pieniä.

   Pieni kuukausierä taas tarkoittaa, että myös pienillä tuloilla on mahdollisuus lyhentää lainaa sovitun takaisinmaksuohjelman mukaisesti.

   Jos taloutesi kaipaa siis lainarahan tarjoamaa lisäpotkua, lainan hakemista voi harkita vaikka tulosi eivät olisikaan monta tuhatta euroa kuukaudessa.

   Huomioithan kuitenkin, että rahan lainaaminen ei ole ratkaisu rahaongelmiin: lainalle täytyy aina löytyä takaisinmaksaja – jos et maksa lainaa takaisin sovitun maksuohjelman mukaisesti, luotonantaja voi siirtää lainan perintään. Jos et suoriudu perinnästä, voit menettää luottotietosi. Luottotietojen menettäminen hankaloittaa elämää monella tavalla – tämän lisäksi joudut vielä maksamaan lainan takaisin korkojen kera.

    

   Näin löydät edullisimman lainan Lantin avulla

   Lantti.fi on 100 % suomalainen lainapalvelu, jonka käyttö on täysin veloituksetonta. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa 15000 euron lainan yli 15 rahoituslaitoksella ja pankilla.

   Toisin kuin perinteisessä pikavippivertailussa, jossa vertaillaan vain eri luotonantajien hinnastoja, Lantin kautta lainahakemuksesi käsitellään oikeasti luotonantajan toimesta, ja saat yleensä saman tien aitoja lainatarjouksia useammalta luotonantajalta.

   Huomioithan, että hakemus ainoastaan esikäsitellään – hakemuksen täyttäminen sivuillamme ei velvoita sinua vielä mihinkään. Lainatarjoukset ovat kuitenkin aitoja, joten jos olet tyytyväinen tarjontaan, voit siirtyä linkin kautta luotonantajan sivuille ja viimeistellä hakemuksen siellä. Tarvitset lainan viimeistelyyn yleensä vain verkkopankkitunnukset.

    

   Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon ja lainan kuukausierään

   Todellinen vuosikorko kertoo tarkasti, minkä hintainen laina on. Se pitää sisällään nimelliskoron lisäksi kaikki sivukulut, kuten nostokulut, avausmaksut ja muut mahdolliset nimelliskoron päälle lisätyt kulut.

   Todellisen vuosikoron avulla voitkin vertailla helposti eri luotonantajien lainojen hintoja.

   Toinen tärkeä lukema on luonnollisesti lainan kuukausierä. Jos kuukausierä on liian suuri, jäät maksuissa jälkeen etkä saa lyhennettyä lainaa sovitussa aikataulussa. Tämä on ymmärrettävästi epätoivottava asia.

   Lantin kautta nähtävistä lainatarjouksista näet aina selkeästi, millainen lainan korko on, sekä tietenkin sen, millä kuukausierällä lainaa pitää lähteä lyhentämään. Lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä, eli lainan korko ei enää muutu – tämä helpottaa paljon erilaisten luottojen ja vippien vertailua.

   Voit täyttää hakemuksen vaikka heti tämän sivun yläreunassa – se ei sido sinua vielä mihinkään, ja voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi 1500 euron lainoille.