Etusivu » Lainaa » Lainaa 1500 euroa

Lainaa 1500 euroa

HUOM! Tämän artikkelin tiedot ovat osittain vanhentuneita 1.9.2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä. Suosittelemme tarkistamaan päivitetyt lainatarjoukset kilpailutuslomakkeemme kautta.

> Siirry kilpailutuslomakkeeseen

 

Etsitkö 1500 euron lainaa? Lantti.fi on kilpailutuspalvelu, jonka kautta 1500 euron lainan hakeminen onnistuu vaivatta – kilpailutushakemuksemme kautta saat tarjouksia yli 15 rahoituslaitokselta ja pankilta, ja voit valita selkeästä listasta juuri sen sinulle sopivimman, ja ennen kaikkea edullisimman lainan.

 

Tarjolla 1500 euron kertalainoja sekä joustoluottoja

Kun tutkit 1500 euron lainojen tarjontaa, huomaat nopeasti että lainatuotteet jakautuvat kahteen kategoriaan: perinteisiin kertalainoihin ja niinsanottuihin joustoluottolainoihin.

Kertalainat ovat juuri sitä miltä kuulostavatkin: saat lainan könttäsummana tilillesi, ja sille on tietty takaisinmaksuaika jonka mukaan maksat lainaa takaisin – yleensä saman kokoisissa erissä.

Joustoluotto on lainana hieman erilainen – kertalainan sijaan saat käyttöösi yleensä 2000 tai 3000 euron luottotilin, jolta teet 1500 euron noston. Voit tämän jälkeen nostaa halutessasi myös lisää lainaa käyttöösi. Joustoluottoja maksetaan takaisin yleensä pienissä kuukausierissä, kuten luottokorttilaskua.

 

Huomioi joustoluoton korkeammat kulut

Koska joustoluottotilit ovat yleensä vähintään 2000 euron suuruisia, niitä ei sääntele alle 2000 euron luottojen korkokattolaki. Tämän takia joustoluottojen korot pomppaavatkin usein hurjiin lukemiin – esimerkiksi Ferratumin joustoluoton nimelliskorko on yli 100 prosenttia vuodessa, ja Vivuksen joustoluottotilin korko on vielä tuplat tästä.

 

1500 euron lainaa voi saada pienilläkin tuloilla

Koska 1500 euron lainaa voi nykyään saada netistä myös useamman vuoden takaisinmaksuajalla, kuukausierät voivat olla todella pieniä.

Pieni kuukausierä taas tarkoittaa, että myös pienillä tuloilla on mahdollisuus lyhentää lainaa sovitun takaisinmaksuohjelman mukaisesti.

Jos taloutesi kaipaa siis lainarahan tarjoamaa lisäpotkua, lainan hakemista voi harkita vaikka tulosi eivät olisikaan monta tuhatta euroa kuukaudessa.

Huomioithan kuitenkin, että rahan lainaaminen ei ole ratkaisu rahaongelmiin: lainalle täytyy aina löytyä takaisinmaksaja – jos et maksa lainaa takaisin sovitun maksuohjelman mukaisesti, luotonantaja voi siirtää lainan perintään. Jos et suoriudu perinnästä, voit menettää luottotietosi. Luottotietojen menettäminen hankaloittaa elämää monella tavalla – tämän lisäksi joudut vielä maksamaan lainan takaisin korkojen kera.

 

Näin löydät edullisimman lainan Lantin avulla

Lantti.fi on 100 % suomalainen lainapalvelu, jonka käyttö on täysin veloituksetonta. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa 1500 euron lainan yli 15 rahoituslaitoksella ja pankilla.

Toisin kuin perinteisessä pikavippivertailussa, jossa vertaillaan vain eri luotonantajien hinnastoja, Lantin kautta lainahakemuksesi käsitellään oikeasti luotonantajan toimesta, ja saat yleensä saman tien aitoja lainatarjouksia useammalta luotonantajalta.

Huomioithan, että hakemus ainoastaan esikäsitellään – hakemuksen täyttäminen sivuillamme ei velvoita sinua vielä mihinkään. Lainatarjoukset ovat kuitenkin aitoja, joten jos olet tyytyväinen tarjontaan, voit siirtyä linkin kautta luotonantajan sivuille ja viimeistellä hakemuksen siellä. Tarvitset lainan viimeistelyyn yleensä vain verkkopankkitunnukset.

 

Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon ja lainan kuukausierään

Todellinen vuosikorko kertoo tarkasti, minkä hintainen laina on. Se pitää sisällään nimelliskoron lisäksi kaikki sivukulut, kuten nostokulut, avausmaksut ja muut mahdolliset nimelliskoron päälle lisätyt kulut.

Todellisen vuosikoron avulla voitkin vertailla helposti eri luotonantajien lainojen hintoja.

Toinen tärkeä lukema on luonnollisesti lainan kuukausierä. Jos kuukausierä on liian suuri, jäät maksuissa jälkeen etkä saa lyhennettyä lainaa sovitussa aikataulussa. Tämä on ymmärrettävästi epätoivottava asia.

Lantin kautta nähtävistä lainatarjouksista näet aina selkeästi, millainen lainan korko on, sekä tietenkin sen, millä kuukausierällä lainaa pitää lähteä lyhentämään. Lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä, eli lainan korko ei enää muutu – tämä helpottaa paljon erilaisten luottojen ja vippien vertailua.

Voit täyttää hakemuksen vaikka heti tämän sivun yläreunassa – se ei sido sinua vielä mihinkään, ja voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi 1500 euron lainoille.