Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Lainaa 10000 euroa netistä ilman vakuuksia

   Hae lainaa 10000 euroon asti 3 minuutin hakemuksella

    

   Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

   Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

    

   Näin se toimii

   Täytä hakemus

   Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

   Tarkastele tarjouksia

   Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

   Nosta rahat tilillesi

   Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

   Usein kysyttyjä kysymyksiä

    

   Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

   Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

    

   Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

   Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

   • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
   • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

    

   Maksaako palvelun käyttö jotain?

   Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

    

   Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

   Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

    

   Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

   Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

    

   Tarvitsetko lainaa 4000 euroa?

   Vaikka 4000 euron laina alkaa olla jo hieman keskivertoa suurempi lainasumma, tästäkin kokoluokasta löytyy paljon hyviä ja edullisia vaihtoehtoja, tietenkin ilman vakuuksia. Valitettavasti edullisten vakuudettomien lainojen vastapainoksi markkinoilta löytyy myös korkeakorkoisia kulutusluottoja – onneksi Lantin avulla on helppo löytää juuri se sopivin ja edullisin 4000 euron laina.

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Lainaa 10 000 euroa netistä ilman vakuuksia – näin löydät edullisimman 10 000 euron lainan

   Etsitkö 10 000 euron lainaa? Vakuudettomia 10 000 euron lainoja on tarjolla netissä paljon, jopa niin paljon että luotonantajan valitseminen voi olla vaikeaa.

   Luotettavan luotonantajan löytäminen on äärimmäisen tärkeää, kun kyseessä on suuri, 10 000 euron laina.

   Tämän oppaan avulla löydät juuri sinulle sopivimman 10 000 euron lainan netistä – täysin ilman vakuuksia, tietenkin.

    

   1. Mieti, kuinka paljon voit lyhentää 10 000 euron lainaa kuukaudessa

   10 000 euron lainan kuukausierä voi olla kaikkea 150 ja 1 500 euron väliltä. Kuukausierä riippuu täysin siitä, kuinka nopeasti maksat lainan takaisin ja siitä, mikä on lainan korko.

   Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän maksat siitä korkoja ja kuluja pitkällä juoksulla. Joskus pienen kuukausierän tuova jousto arkeen on kuitenkin kulujen arvoista.

   Laina-ajan ja kuukausierän vaikutus 10 000 euron lainan kuluihin

   Allaolevasta kuvasta näet, miten maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja koko laina-ajan aikana kertyviin kuluihin, jos lainasumma on 10 000 € ja korko 7,4 % vuodessa.

   Esimerkiksi 6 kk laina-ajalla kuukausierä on hurja 1708 euroa, mutta maksat korkokuluja vain 248 euroa koko laina-ajalta – eli 10 000 euron lainaa takaisin yhteensä 10 248 €. Jos taas valitset pitkän 96 kuukauden maksuajan (8 vuotta), kuukausierä on vain 143 euroa mutta maksat korkoja ja kuluja koko laina-aikana 3 728 euroa – yhteensä takaisin siis 13 728 €.

   10000 laina kulut kuukausierä muutos

    

   2. Täytä Lantin kilpailutushakemus 10 000 eurolle

   Kun olet miettinyt, millaisella maksuohjelmalla haluaisit lyhentää lainaasi, voit täyttää kilpailutushakemuksen esimerkiksi tämän sivun yläreunassa. Valitse lainaliukurista summaksi 10 000 euroa ja aloita hakemus syöttämällä sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero ja henkilötunnuksesi. Lantti.fi käyttää suojattua SSL-yhteyttä – tietosi eivät koskaan joudu vääriin käsiin.

   Hakemuksen täyttämisessä kestää vain muutama minuutti, ja sen voi täyttää niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Et tarvitse verkkopankkitunnuksia kilpailutushakemuksen täyttämiseen.

    

   3. Tarkastele 10 000 euron lainatarjouksia

   Kun olet täyttänyt ja lähettänyt kilpailutushakemuksen 10 000 euron lainalle, alat saamaan esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi.

   Usein saat tarjouksia jo välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta niitä voi tulla myös lisää päivän mittaan.

   Tarjoukset ovat aina aitoja, esihyväksyttyjä lainatarjouksia. Luotonantajat tekevät esitarkistuksen kilpailutushakemukseen syöttämiesi tietojen pohjalta ja tekevät sen pohjalta alustavan luottopäätöksen.

   Tarkastele erityisesti todellista vuosikorkoa ja lainan kuukausierää. Todellinen vuosikorko on vertailukelpoinen mittari, joka kertoo lainan hintatasosta läpinäkyvästi: siihen sisältyy nimelliskoron lisäksi kaikki sivukulut, kuten esim. tilinhoitomaksu tai nostopalkkio.

    

   4. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi

   Kun olet tarkastellut lainatarjouksia, voit viimeistellä jonkin tarjouksista klikkaamalla luotonantajan viimeistelylinkkiä.

   Hakemuksen viimeistelemistä varten tarvitset yleensä vain verkkopankkitunnukset. Joidenkin luotonantajien hakemuksissa joudut vielä lähettämään hakemusliitteenä esimerkiksi kuvan viimeisimmästä palkkalaskelmastasi tai verotuspäätöksestäsi.

   Kun olet viimeistellyt hakemuksen, luotonantaja tekee vielä viimeiset manuaalitarkastukset, minkä jälkeen rahat tilitetään sinulle välittömästi. Yleensä 10 000 euron lainan käsittelyssä kestää 5-15 minuuttia. Rahat siirtyvät joko välittömästi tai 2-3 pankkipäivän kuluessa riippuen siitä, minkä pankin asiakas olet. Yleensä luotonantajat pystyvät tilittämään rahat välittömästi kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien tileille.

   Huomaathan, että luotonantajat saavat tilittää varoja ainoastaan klo 07–23 välisenä aikana.

    

   Lantti.fi on 100 % suomalainen, ilmainen palvelu

   Lantti.fi on täysin suomalainen, sataprosenttisen ilmainen palvelu, jota ylläpitää Summarum Media Oy. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa, jotta sinulla olisi mahdollisimman laaja valikoima josta valita juuri se edullisin 10 000 euron vakuudeton laina.

   Lantin kilpailutushakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua hakemaan lainaa, niinpä voit halutessasi yksinkertaisesti tarkistaa, millaisella korolla ja kuukausierällä voisit saada 10 000 € lainaa netistä.

   Kilpailutushakemuksen täyttäminen vie vain hetken, ja sen voi täyttää niin mobiililaitteella, tablettitietokoneella kuin vaikka perinteisellä läppärilläkin. Kokeile siis vaikka heti – aloita hakemus tämän sivun yläreunasta.