Etusivu » Lainaa » Lainaa 10000

Lainaa 10000

Opas päivitetty viimeksi: 18.10.2018

Lainaa 10 000 euroa netistä ilman vakuuksia – näin löydät edullisimman 10 000 euron lainan

Etsitkö 10 000 euron lainaa? Vakuudettomia 10 000 euron lainoja on tarjolla netissä paljon, jopa niin paljon että luotonantajan valitseminen voi olla vaikeaa.

Luotettavan luotonantajan löytäminen on äärimmäisen tärkeää, kun kyseessä on suuri, 10 000 euron laina.

Tämän oppaan avulla löydät juuri sinulle sopivimman 10 000 euron lainan netistä – täysin ilman vakuuksia, tietenkin.

 

1. Mieti, kuinka paljon voit lyhentää 10 000 euron lainaa kuukaudessa

10 000 euron lainan kuukausierä voi olla kaikkea 150 ja 1 500 euron väliltä. Kuukausierä riippuu täysin siitä, kuinka nopeasti maksat lainan takaisin ja siitä, mikä on lainan korko.

Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän maksat siitä korkoja ja kuluja pitkällä juoksulla. Joskus pienen kuukausierän tuova jousto arkeen on kuitenkin kulujen arvoista.

Laina-ajan ja kuukausierän vaikutus 10 000 euron lainan kuluihin

Allaolevasta kuvasta näet, miten maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja koko laina-ajan aikana kertyviin kuluihin, jos lainasumma on 10 000 € ja korko 7,4 % vuodessa.

Esimerkiksi 6 kk laina-ajalla kuukausierä on hurja 1708 euroa, mutta maksat korkokuluja vain 248 euroa koko laina-ajalta – eli 10 000 euron lainaa takaisin yhteensä 10 248 €. Jos taas valitset pitkän 96 kuukauden maksuajan (8 vuotta), kuukausierä on vain 143 euroa mutta maksat korkoja ja kuluja koko laina-aikana 3 728 euroa – yhteensä takaisin siis 13 728 €.

10000 laina kulut kuukausierä muutos

 

2. Täytä Lantin kilpailutushakemus 10 000 eurolle

Kun olet miettinyt, millaisella maksuohjelmalla haluaisit lyhentää lainaasi, voit täyttää kilpailutushakemuksen esimerkiksi tämän sivun yläreunassa. Valitse lainaliukurista summaksi 10 000 euroa ja aloita hakemus syöttämällä sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero ja henkilötunnuksesi. Lantti.fi käyttää suojattua SSL-yhteyttä – tietosi eivät koskaan joudu vääriin käsiin.

Hakemuksen täyttämisessä kestää vain muutama minuutti, ja sen voi täyttää niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Et tarvitse verkkopankkitunnuksia kilpailutushakemuksen täyttämiseen.

 

3. Tarkastele 10 000 euron lainatarjouksia

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt kilpailutushakemuksen 10 000 euron lainalle, alat saamaan esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi.

Usein saat tarjouksia jo välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta niitä voi tulla myös lisää päivän mittaan.

Tarjoukset ovat aina aitoja, esihyväksyttyjä lainatarjouksia. Luotonantajat tekevät esitarkistuksen kilpailutushakemukseen syöttämiesi tietojen pohjalta ja tekevät sen pohjalta alustavan luottopäätöksen.

Tarkastele erityisesti todellista vuosikorkoa ja lainan kuukausierää. Todellinen vuosikorko on vertailukelpoinen mittari, joka kertoo lainan hintatasosta läpinäkyvästi: siihen sisältyy nimelliskoron lisäksi kaikki sivukulut, kuten esim. tilinhoitomaksu tai nostopalkkio.

 

4. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi

Kun olet tarkastellut lainatarjouksia, voit viimeistellä jonkin tarjouksista klikkaamalla luotonantajan viimeistelylinkkiä.

Hakemuksen viimeistelemistä varten tarvitset yleensä vain verkkopankkitunnukset. Joidenkin luotonantajien hakemuksissa joudut vielä lähettämään hakemusliitteenä esimerkiksi kuvan viimeisimmästä palkkalaskelmastasi tai verotuspäätöksestäsi.

Kun olet viimeistellyt hakemuksen, luotonantaja tekee vielä viimeiset manuaalitarkastukset, minkä jälkeen rahat tilitetään sinulle välittömästi. Yleensä 10 000 euron lainan käsittelyssä kestää 5-15 minuuttia. Rahat siirtyvät joko välittömästi tai 2-3 pankkipäivän kuluessa riippuen siitä, minkä pankin asiakas olet. Yleensä luotonantajat pystyvät tilittämään rahat välittömästi kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien tileille.

Huomaathan, että luotonantajat saavat tilittää varoja ainoastaan klo 07–23 välisenä aikana.

 

Lantti.fi on 100 % suomalainen, ilmainen palvelu

Lantti.fi on täysin suomalainen, sataprosenttisen ilmainen palvelu, jota ylläpitää Summarum Media Oy. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa, jotta sinulla olisi mahdollisimman laaja valikoima josta valita juuri se edullisin 10 000 euron vakuudeton laina.

Lantin kilpailutushakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua hakemaan lainaa, niinpä voit halutessasi yksinkertaisesti tarkistaa, millaisella korolla ja kuukausierällä voisit saada 10 000 € lainaa netistä.

Kilpailutushakemuksen täyttäminen vie vain hetken, ja sen voi täyttää niin mobiililaitteella, tablettitietokoneella kuin vaikka perinteisellä läppärilläkin. Kokeile siis vaikka heti – aloita hakemus tämän sivun yläreunasta.