Etusivu » Lainaa » Lainaa 1 000 euroa – tuhannen euron kulutusluotoissa suuria eroja

Lainaa 1 000 euroa – tuhannen euron kulutusluotoissa suuria eroja

HUOM! Tämän artikkelin tiedot ovat osittain vanhentuneita 1.9.2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä. Suosittelemme tarkistamaan päivitetyt lainatarjoukset kilpailutuslomakkeemme kautta.

> Siirry kilpailutuslomakkeeseen

 

1000 euron lainaa voi käyttää monenlaiseen hankintaan. Sen takia kyseessä onkin todella yleinen netistä lainattava summa.

Tässä kokoluokassa vaihtoehtoja on paljon:

 • Joustoluottotilejä
 • Vertaislainoja
 • Pitkän maksuajan kertalainoja

Laajasta valikoimasta voi olla vaikeaa löytää itselleen sopivin, ja ennen kaikkea edullisin 1000 euron laina. Tähän artikkeliin on kerätty esimerkkejä erilaisista 1000 euron lainoista. Kerromme myös, miten tästä mittavasta valikoimasta voi löytää kaikista edullisimman lainan sopivalla kuukausierällä.

 

Esimerkkejä erilaisista 1000 euron lainoista

Kuten edellä mainittiin, 1000 euron lainat voi jaotella karkeasti kolmeen kategoriaan: joustoluottoihin, vertaislainoihin ja pitkän maksuajan kertalainoihin. Tässä esimerkit erilaisista lainatyypeistä lisätietoineen.

 

Esimerkki 1000 euron joustoluotosta: Lainasto Joustoluotto

Joustoluotot ovat luottokortin kaltaisia luottorajoja, joilta voi nostaa rahaa tililleen napin painalluksella. Niiden etuna on ketteryys, mutta kolikon kääntöpuolelta löytyy usein korkeat korkotasot ja kulut, eikä Lainaston Joustoluotto ole poikkeus.

Kun haet Lainaston Joustoluottoa, sinulle avataan 2 000-3 000 euron kokoinen luottoraja, jolta voit tehdä 1 000 euron noston. Voit tämän jälkeen tehdä halutessasi myös lisänostoja, eikä sinun tarvitse tätä varten täytellä uusia hakemuksia.

 • Kätevä – yhdellä hakemuksella useampi nosto
 • Pienet kuukausierät – min. 50 €, max. 220 €
 • Kallis – vuosikorko hurjat 60 %, nostoprovisio 14 %
 • Pienet kuukausierät tarkoittavat pitkää korollista maksuaikaa – korkokuluja voi kertyä helposti yli 100 % lainasummasta

 

Esimerkki 1000 euron vertaislainasta: Fellow Finance

Kun haet 1000 euron vertaislainaa Fellow Finance -palvelussa, luotonantajana ei toimi Fellow Finance itse vaan muut yksityishenkilöt ja sijoittajat. Palvelu välittää lainahakemuksesi sijoittajien arvioitavaksi ja he voivat päättää, rahoittavatko osan lainasta vai eivät.

Vertaislainojen korot ovat usein pienemmät kuin pikalainojen, mutta pienen koron lainaa voi olla huomattavasti hankalampi saada kuin suuremman koron luottoa.

 • Edullinen – korot ovat usein pienemmät kuin esimerkiksi em. Lainaston Joustoluotossa
 • Tarvittaessa pitkä maksuaika – voit valita 1000 euron lainalle vertaislainapalveluissa jopa 7 vuoden maksuajan. Eri asia toki on, haluaako joku rahoittaa näin pitkäaikaista lainaa
 • Hidas – jos etsit lainaa matalalla korolla tai pitkällä maksuajalla, on mahdollista että joudut odottelemaan pitkään

 

Esimerkki 1000 euron pitkän maksuajan kertalainasta: Ostosraha

Ostosraha tarjoaa perinteisiä kertaluontoisia kulutusluottoja netissä ilman vakuuksia aina 400 eurosta 10 000 euroon asti.

1000 euron lainalle on valittavissa maksuaikaa 12 kuukaudesta 48 kuukauteen asti.

Ostosrahan korko on joustoluoton ja vertaislainan välimaastossa – kiinteää vertailukelpoista korkolukemaa on kuitenkin vaikea arvioida, sillä Ostosraha arvioi jokaisen asiakkaan koron erikseen henkilökohtaisesti. Korko voi siis olla mitä tahansa noin 25 ja 50 prosentin väliltä.

 • Kätevä ja nopea – saat rahat käytännössä saman tien tilillesi, kun hakemuksesi on käsitelty ja hyväksytty – joskus jopa 15 minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä
 • Pitkä maksuaika ja pieni kuukausierä – pienet kuukausierät tuovat joustavuutta arkeen, ja esimerkiksi 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron lainan kuukausierä on vain 39,91 euroa (lähde: Ostosrahan lainalaskuri)
 • Pitkällä juoksulla kallis – koska korot ovat kuitenkin useita kymmeniä prosentteja vuodessa, esimerkiksi 1000 euron lainasta pulittaa 4 vuoden maksuajalla korkoja ja kuluja yhteensä yli 900 euroa.

 

Järkevin tapa hakea 1000 euron lainaa: Lantin kilpailutuslomake

Lantin kautta saat helposti ja nopeasti esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine korkotietoineen ja maksuerätaulukkoineen. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa.

Palvelu toimii näin:

 1. Täytä hakemus sivun yläreunassa
 2. Saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia – valitse niistä sopiva
  • Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse viimeistellä hakemuksista yhtäkään
 3. Viimeistele hakemus ja nosta rahat tilillesi luotonantajan palvelussa

Lantin etuna on, että saat tietää tarkalleen henkilökohtaisen korkosi ja voit tämän tiedon avulla tehdä harkittuja päätöksiä. Näin tiedät tarkkaan lainasi korot ja kuukausierät, etkä joudu yllättymään postiluukusta tippuvista laskuista.

Lantti on 100 % ilmainen, suomalainen palvelu. Kilpailutushakemuksen lähettäminen ei velvoita hakemaan lainaa – voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi +15 rahoituslaitoksen ja luotonantajan lainoille.

TÄYTÄ HAKEMUS