Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Kilpailuta 2000 – 60 000 € lainat heti

   Tarvitsetko lainaa? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen!

    

   Lantti.fi on palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yli 20 rahoituslaitoksella ja pankilla yhden nopean hakemuksen kautta. Teemme yhteistyötä vain Suomeen viranomaisten valvontaan rekisteröityneiden, korkokattolakia noudattavien luotonantajien kanssa.

   Lantti on täysin ilmainen palvelu, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita hakemaan lainaa – voit yksinkertaisesti tarkistaa päivän lainatarjonnan ja jättää hakemuksen viimeistelemättä, jos näin haluat. Lantin tavoitteena on löytää kuluttajille lainoja, jotka sopivat heidän tilanteisiinsa.

   Täytä hakemus sivun yläreunassa vaikka heti – sen täyttämisessä menee vain pari minuuttia, ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa!

    

   Esihyväksytyt lainatarjoukset sähköpostiin ja rahat tilille jopa 15 minuutissa – näin Lantti toimii

   Lantin avulla voit kilpailuttaa lainasi helposti ja nopeasti, oli kyse sitten 100, 2000 tai 20 000 euron lainasta.

   Hakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja. Palvelun käyttö on 100 % ilmaista, eikä sinun ole pakko ottaa yhtäkään tarjotuista lainoista, ellet ole tyytyväinen.

   Näin lainojen kilpailuttaminen toimii: 1. Täytä hakemus 2. Välitämme hakemuksen yhteistyökumppaneillemme 3. Selaa lainatarjouksia ja valitse niistä paras

    

    

   Lainaa ilman vakuuksia netistä – millaista vakuudetonta lainaa netistä saa?

   Netin lainoissa on suuria eroja. Näkyvimmät erot lainatuotteissa ovat koroissa ja takaisinmaksuajoissa. Samankaltaisten lainojen hintaero voi olla satoja prosentteja.

   Kalliin lainan hinta on usein piilotettu ärhäkkään ja harhaanjohtavan mainonnan taakse. Hyvä esimerkki on Ferratumin Joustava-luotto, jonka vuosikorko on yli 100 prosenttia, mutta sen mainonnasta tätä hurjaa hintaa ei kuule.

   Parhaan vakuudettoman lainan löytäminen omin päin on hankalaa – kilpailuttaminen kannattaa

   Edellämainittujen esimerkkien jälkeen on helppo todeta, ettei lainan etsiminen omin päin netistä ole helppoa. Eri luotonantajien kuluissa on huimia eroja, eikä näitä eroja voi bongata aina pelkästään luotonantajan sivustoja tutkimalla.

   Kuluttajan apuna on kuitenkin erilaisia kilpailutuspalveluita. Lantti välittää hakemuksesi tiedot yli 20 luotettavalle rahoituslaitokselle ja pankille, ja saat vastauksena sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia. Voit sen jälkeen valita niistä mieluisimman ja käydä viimeistelemässä hakemuksen – saat rahat tilillesi parhaimmillaan jopa vartin sisällä!

   Voit täyttää kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, mutta se säästää asiakkailtamme tyypillisesti vähintään satoja euroja.

    

   Kuinka nopeasti rahat saa tilille?

   Netin lainoja voi saada tilille parhaimmillaan todella nopeasti. Rahojen tilittämisen nopeus riippuu pankistasi ja luotonantajasta.

   Lainan käsittelyssä kestää lainasummasta ja asiakkaasta riippuen 1-30 minuuttia. Mitä pienempi laina, sitä nopeammin hakemus usein käsitellään – jotkut luotonantajat ovat jopa automatisoineet pienten lainojen käsittelyn.

   Kuten monet ovat arjen rahansiirroissa huomanneet, saman pankkien sisällä tehtävät siirrot liikkuvat usein täysin ilman viivettä, niinpä rahat siirtyvät tililtä toiselle välittömästi. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että jos luotonantajallasi on saman pankin tili, saat rahat heti tilillesi, kun lainankäsittelijä hyväksyy hakemuksesi. Huomioi kuitenkin, että Suomen laki kieltää lainojen tilittämisen klo 23-07 välisenä aikana (lue lisää Ylen artikkelista) – toisin sanoen yölliset lainat eivät enää onnistu.

   Pienempien pankkien, kuten Ålandsbankenin tai Handelsbankenin, asiakkailla tilanne on hieman erilainen. Jos luotonantajalla ei ole saman pankin tiliä käytössä tilityksiä varten, tilisiirrossa kestää 1-3 pankkipäivää. Tämä on turhauttavan hidasta, mutta asialle ei voida tällä hetkellä mitään – ainoa vaihtoehto rahojen välittömään tilittämiseen on samassa pankissa oleva pankkitili.

    

   Voiko lainaa saada ilman säästöjä?

   Netin vakuudettomia lainoja varten ei tarvita säästöjä. Jotkut luotonantajat eivät edes kysy varallisuuden määrää hakemuslomakkeessaan.

   Tärkeää on ainoastaan se, että hakijalla on tasaiset tulot joilla lyhentää lainaa takaisinmaksusopimuksen mukaisesti.

   Tärkeintä on käteen kuukausittain kulujen jälkeen jäävä rahasumma

   Aina ei myöskään riitä pelkkä tasainen palkkatulo – vakituisissa töissä olevan hakijankin hakemus voidaan hylätä, jos huomataan että hakijalla on liikaa muita lainoja auki joko kyseiselle, tai jollekin muulle luotonantajalle. Toisaalta taas eläkeläisenä tai työttömänäkin  voi saada lainaa, jos kuukausittaiset menot ovat minimaaliset ja lainan takaisinmaksuun on riittävästi tuloja.

    

   Lainojen ikärajat: onnistuuko laina 18v hakijalle?

   Teoriassa lainaa voi saada jo 18-vuotiaana, sillä ainoa lain määrittämä velvoite lainalle on täysi-ikäisyys. Viime vuosina on kuitenkin tapahtunut selvää liikettä kohti korkeampia ikärajoja, sillä luotonantajat ovat todenneet 18-vuotiaat hakijat riskialttiimmiksi kuin vanhemmat asiakkaat. Toki laina 18-vuotiaalle on yhä mahdollinen, sitä vain myöntää melko harva luotonantaja. Voit selvittää tilanteen täyttämällä kilpailutushakemuksen sivun yläreunassa.

   20-vuotias saa lainaa lähes kaikkialta

   Tyypillisin lainojen ikäraja on 20 vuotta. 20 vuoden ikärajalla karsitaan pois juuri täysi-ikäistyneet hakijat, mikä laskee luottotappioriskiä huomattavasti.

   Joidenkin luotonantajien ikärajat ovat vieläkin korkeammat: esimerkiksi Bank Norwegian ei myönnä lainaa alle 23-vuotiaille.

    

   Säästä aikaasi yhdellä kilpailutushakemuksella

   Voit selvittää kaikki sinulle lainaa tarjoavat luotonantajat kätevästi yhdellä hakemuksella: Lantti välittää hakemuksesi tiedot yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille, ja saat vastauksena esihyväksyttyjä lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista, eikä lainojen kilpailuttaminen velvoita hakijaa viimeistelemään yhtäkään tarjotuista lainahakemuksista.

   Täytä hakemus sivun yläreunassa vaikka heti!

    

   Hae edullinen laina pitkällä maksuajalla Lantin avulla

   Kukapa meistä ei haluaisi löytää netistä juuri sitä kaikista edullisinta ja reiluinta lainatuotetta?

   Lantin avulla se on mahdollista, ja vieläpä helposti: täytä hakemus sivun yläreunassa, niin välitämme hakemuksen tiedot yli 20 luotettavalle rahoituslaitokselle ja pankille. Kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat Suomen korkokattolakia, ja ovat luotonantajarekisteriin merkittyjä vastuullisia rahoituslaitoksia.

   Esihyväksyttyjä lainatarjouksia selkeillä hintatiedoilla

   Kun kilpailutat lainan Lantin kautta, saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Voit näin selata helposti eri lainojen ehtoja ja valita juuri sinulle sopivan pitkän maksuajan.

   Asiakkaamme ovat säästäneet hurjan määrän koroissa ja muissa kuluissa kilpailuttamalla lainansa Lantin avulla. Miksi et tekisi samoin? Palvelun käyttäminen on 100 % ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua hakemaan lainaa – voit halutessasi vain tarkistaa, minkälaisia luottoja sinulle olisi tarjolla.

   Täytä 3 minuutin hakemus sivun yläreunassa vaikka heti!