Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Näin haet lainaa pankista Lantti.fi-palvelun avulla

    

   1. Täytä 3 minuutin ilmainen hakemuslomake

   2. Näet tarjoukset heti

   3. Valitse edullisin ja nosta laina

    

   Pankkilaina on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin yksikään netin monilukuisista kulutusluotoista. Hakiessasi lainaa pankista joudut kuitenkin perinteisesti hyppäämään monen renkaan lävitse ja käymään läpi joskus raskaankin hakuprosessin. Haun lopputulosta oli toisinaan vaikea ennustaa, sillä pankit valikoivat laina-asiakkaansa tarkoin.

   Tämä hakuprosessin raskaus tekee pankkilainan kilpailuttamisesta kovatöistä puuhaa. Siksi ennen kuin haet lainaa pankista, harkitse Lantti.fi-palvelua, joka kilpailuttaa lainan puolestasi. Lantti-palvelun kautta hakemuksesi lähtee yli 25 pankille, pitäen sisällään perinteiset kivijalkapankit ja tuoreemmat haastajat. Uudet suomessa toimivat pankit antavat usein lainaa edullisemmin ja helpommin kuin kilpailijat mutta saatat saada hyvän tarjouksen myös perinteisiltä pankeilta. Lantti-palvelun avulla tavoitat nämä molemmat.

   Näin haetaan lainaa pankista perinteisin keinoin

   Lainaa voi hakea pankista yleensä kahdella tavalla – joko konttorissa käymällä tai sähköisesti verkkopankin avulla.

   Konttorissa käyminen on hyvä vaihtoehto, jos haussa on iso laina ja etenkin jos kyseessä on vakuudellinen luotto. Konttorikäynnin hyvänä puolena on henkilökohtaisuus ja mahdollisuus neuvotteluun.

   Netin kautta pankkilainan hakeminen on tavallisesti nopeampaa kuin konttorikäynti. Pankit eivät kuitenkaan ole siirtyneet nettiaikaan yhtä tehokkaasti kuin monet muut verkossa toimivat lainayritykset. Lainan hakeminen pankista on melkein aina hitaampaa kuin nettilainan hakeminen. Hyvänä puolena pankkilaina on myös melkein aina halvempaa kuin netin kulutusluotot.

   Lantti.fi-palvelu on näppärä tapa hakea lainaa yhtä aikaa pankeilta ja netissä toimivilta lainayrityksiltä.

   Pankkilainan haasteet nykyisessä taloustilanteessa

   Pankkilainan suurin ongelma juuri tällä hetkellä on sen rajoittuneisuus. Lainojen myöntämistä valvotaan yhä tarkemmin, ja pankit valikoivat asiakkaitaan. Varakkaiden ihmisten on helppo saada lainaa, kun taas tarjonta vähävaraisille on yhä kapeampaa. Vähävaraisilta asiakkailta peritään myös suhteellisesti katsottuna poikkeuksellisen korkeita korkoja.

   Monen suomalaisen on turha haaveilla saavansa lainaa pankista. Tai jos sitä on tarjolla, hakuprosessi on raskas.

   Top 5 halvimmat pankkilainat

   Taloustaito-lehti julkaisi helmikuussa vertailun, jossa se listasi tämän hetken halvimmat pankkilainat. Seuraavat viisi pankkia osoittautuivat edullisimmiksi, kun vertailtiin 10 000 euron pankkilainaa 3 vuoden maksuajalla.

   1. Helsingin OP, vuosikorko 5,30 %
   2. Handelsbanken, vuosikorko 5,39 %
   3. Danske Bank, vuosikorko 5,50 %
   4. Aktia, vuosikorko 5,68 %
   5. Hypoteekkiyhdistys, 5,97 %

   Tämä antaa jonkinlaisen käsityksen siitä, missä hintaluokassa edullisimmat suomalaiset kulutusluotot liikkuvat, jos hakijalla on mahdollisuus tarjota lainalle hyvät vakuudet. Ikävä kyllä vain vähemmistö luottoa tarvitsevista kuuluu tähän ryhmään.

   Onko pankkilainalle järkeviä vaihtoehtoja?

   Perinteisten pankkilainojen vaihtoehtoja ovat luottokortit, netin vakuudettomat kulutusluotot sekä netin tililuotot.

   Näistä luottokortit ja vakuudettomat kulutusluotot ovat parhaita vaihtoehtoja.

   Netissä tarjottavat tililuotot sen sijaan ovat usein sangen kalliita. Niiden hyvänä puolena on, että niitä myönnetään hakijalle pankkilainaa huomattavasti helpommin ja nopeammin.

   Lantti.fi kartoittaa parhaan vaihtoehdon

   Lantti.fi on palvelu, joka tuo yhteen parhaat pankkilainat ja luotettavimmat nettilainat. Palvelun avulla kuluttaja voi kilpailuttaa lainahakemuksensa helposti ja nopeasti – ja löytää näin halvimman vaihtoehdon ilman omaa vaivannäköä. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää yhteistyökumppanimme Salus Group Oy.

   Lantti.fi toimii seuraavasti:

   1. Asiakas lähettää sivuston kautta yksinkertaisen lainahakemuksen.
   2. Thteistyökumppanimme Salus Group Oy:n asiantunteva henkilökunta kilpailuttaa hakemuksen yli kymmenen pankin ja muun rahoitusalan yrityksen välillä.
   3. Hakija saa sähköpostiinsa parhaat lainatarjoukset. Tarjoukset eivät ole sitovia, vaan hakija saa torjua ne kaikki, jos sopivaa ei löydy.
   4. Jos sopiva lainatarjous löytyy, hakija siirtyy asioimaan suoraan pankin tai rahoitusyhtiön kanssa.
   5. Palvelun käyttäminen on hakijalle ilmaista alusta loppuun saakka.

   Tästä syystä Lantti.fi on luotettava tapa löytää lainaa

   Lantti.fi on luotettava palvelu. Saat tarjouksia ainoastaan sellaisilta pankeilta ja yrityksiltä, joilla on hyvä maine ja jotka kuuluvat Finanssivalvonnan rekisteriin.

   Palvelumme kautta ei myönnetä ylihintaisia lainoja emmekä lähetä hakijalle lainatarjouksia sellaisilta yrityksiltä, joilla on ollut ongelmia kuluttajaviranomaisen kanssa.

   Asiakaspalvelumme on osaavaa ja ystävällistä. Vastaamme kysymyksiin chatin ja puhelimen välityksellä.

   Käytämme salattua yhteyttä, joten lähettämäsi tiedot ovat turvassa.

   Lantti.fi on täysin suomalainen palvelu. Lantti.fi-palvelua käyttävät sadat suomalaiset päivittäin. Se on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään edullisemman lainan.