Etusivu » Kulutusluotot heti tilille

Kulutusluotot heti tilille

HUOM! Tämän artikkelin tiedot ovat osittain vanhentuneita 1.9.2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä. Suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset, päivitetyt lainatarjoukset kilpailutuslomakkeemme kautta.

HAE TÄSTÄ »

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko (ARP interest rate) 9,92%, sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€ (fees). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

 

Erilaiset nopeat kulutusluotot ovat 2000-luvun aikana yleistyneet. Kuitenkin vain osa näitä lainoja myöntävistä palveluista on luotettavia. Lantti.fi saat tarjouksia ainoastaan hyvämaineisilta yrityksiltä. Siksi meidän kauttamme on turvallista hakea myös kulutusluotot, joka maksetaan heti tilille.

 

Millaista lainaa on mahdollista saada heti tilille?

Perinteistä pankkilainaa ei voi nostaa kovin nopeasti, sillä pankkien hakuprosessit tapaavat olla melko raskaita.

Onneksi nykyään netissä toimii sellaisia pikalainaa myöntäviä yrityksiä, joilla on puhtaat jauhot pussissa. Seuraavat kolme lainatyyppiä mahdollistavat pikaiset nostot.

  1. Tililuotto on niin sanottu jatkuva kulutusluotto. Asiakkaalle avataan luottotili, jolta hän voi nostaa rahaa tarpeen mukaisesti. Lainatilin avaaminen voi vaatia palkkatositteiden lähettämistä, mutta myöhemmin tililtä on usein mahdollista nostaa rahaa jopa pelkällä tekstiviestillä.
  2. Pikavippi on yhä harvinaisemmaksi käyvä lainamuoto. Vippiyrityksen asiakas nostaa pienen kertaluonteisen summan rahaa ja maksaa sen takaisin lyhyessä ajassa, usein noin kuukaudessa.
  3. Keskisuuret kulutusluotot ovat melko hyvä vaihtoehto pankkilainoille. Osa kulutusluotoista painii jopa samassa hintaluokassa pankkilainojen kanssa. Kulutusluotto voi olla mahdollista nostaa alle 15 minuutissa.

 

Nopeat kulutusluotot tuovat joustavuutta arkeen

Nopeat kulutusluotot tuovat joustavuutta arkeen

 

1. Esimerkki tililuoton hinnasta: Credit24 vs. Suomilimiitti

Tililuotot ovat netissä tällä hetkellä tarjottavista pikalainoista ongelmallisimpia. Niiden hintaa on toisinaan vaikea arvioida, ja vuosikorot voivat liikkua huimissa lukemissa.

Eräs edullisimmista netin tililuotoista on Credit24 Joustolimiitti, jonka suuruus on enimmillään 4000 euroa. Kun Credit24-lainan suuruus on 1500 euroa, sen todellinen vuosikorko liikkuu välillä 50,2 % – 153,63 %.

Credit24:n kilpailija Suomilimiitti on enintään 2000 euron suuruinen netin tililuotto. Jos koko lainasumma nostetaan tililtä, todellinen vuosikorko on maksutavasta riippuen 134,02 % – 167,90 %.

Tästä huomaamme, miten kalliita tililuotot voivat olla. Kuluttajan kannattaa olla niiden kanssa tarkkana.

 

2. Esimerkki pikavippien hinnoista: Pikavippi.fi vs. Vivus

Pikavippi on pieni kertalaina, joka maksetaan yleensä takaisin melko nopeasti.

Pikavippi.fi tarjoaa 100-300 euron suuruista lainaa heti tilille. Kaikkien palvelun tarjoamien lainojen maksuaika on puoli vuotta ja todellinen vuosikorko 49,6 %.

Vivus on toinen tunnettu netissä toimiva pikavippi. Sen lainasummat liikkuvat välillä 10-2010 euroa ja maksuaika on 7-30 vuorokautta. Vivus-vippien todellinen vuosikorko on jopa 446,2 %. Lainan euromääräinen hinta on kuitenkin paljon tätä prosenttilukua kohtuullisempi, sillä laina-aika ei ole koskaan kuukautta pidempi.

 

3. Esimerkki kulutusluottojen hinnoista: Ostosraha vs. Bank Norwegian

Myös keskisuuria kulutusluottoja on mahdollista saada heti tilille. Ostosraha on esimerkki tällaisesta lainasta. Lainaa myönnetään jopa 10 000 euron edestä ja rahat siirtyvät tilille välittömästi. Todellinen vuosikorko on kaikkien rahasummien tapauksessa matalampi kuin edellä listatuissa tililuotoissa tai pikavipeissä. Esimerkiksi 10 000 euron Ostosraha-kulutusluoton vuosikorko on 29,74 %, kun maksuaikaa on kuusi vuotta.

Vielä edullisempi vaihtoehto on Bank Norwegian, joka myöntää jopa 50 000 euron kulutusluottoja. Norwegianilla todellinen vuosikorko 10 000 euron lainan tapauksessa on arviolta 16,51 %, kun maksuaikaa on viisi vuotta.

 

Kenelle pikalaina on hyvä vaihtoehto?

Pikalaina sopii henkilölle, joka tarvitsee syystä tai toisesta rahaa heti tilille. Pikalainojen kohdalla tulee kuitenkin noudattaa suurta varovaisuutta, sillä netissä toimii monia sivustoja, jotka pyrkivät huijaamaan hakijoita tai pyytävät laittoman korkeita hintoja.

 

Lantti.fi tarjoaa turvallisesti lainaa heti tilille

Lantti.fi-palvelu avulla kuluttaja voi kilpailuttaa erilaiset luotot, myös pikalainat. Asiakas lähettää palvelun kautta yhden hakemuksen, jonka yhteistyökumppanimme Salus välittää yli kymmenelle pankille ja muulle rahoitusyritykselle.

Teemme yhteistyötä vain ja ainoastaan hyvämaineisten yritysten kanssa. Meidän kauttamme voit hakea nopeaa lainaa turvallisemmin kuin satunnaisista nettipalveluista.

Saat parhaat lainatarjoukset hakijan sähköpostiin. Hakija saa rauhassa itse päättää, onko jokin kilpailutuksen myötä löytyneistä lainatarjouksista sopiva. Palvelun käyttäminen ei sido hakijaa hyväksymään tarjouksia.

Palvelun käyttäminen on ilmaista ja turvallista.