Etusivu » Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan luottopäätöksen saaminen kestää?

+ Saat päätöksen välittömästi lähetettyäsi hakemuksen.

 

Kuinka kauan kestää saada rahat tilille?

+ Riippuen hakemastasi lainasta voit saada rahat tilille vielä samana päivänä, jopa 15 minuutin kuluessa. Mitä suurempaa lainaa haet, sitä kauemmin prosessi kestää mutta alle 2000 euron lainat maksetaan tyypillisesti samana päivänä.

 

Mistä voin saada lainatarjouksia?

+ Meidän kautta hakemuksesi lähtee yli 20 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat tiedon hyväksytyistä lainatarjouksista suoraan hakemusprosessin yhteydessä sekä sähköpostiisi. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää Lantin yhteistyökumppani Salus Group Oy tai Eone Oy.

Laina nostetaan aina Salus Group Oy:n oma.rahoitu-palvelussa tai Eone Oy:n vastaavassa palvelussa, johon sinut ohjataan automaattisesti, jos hakemuksesi on hyväksytty ja saat lainatarjouksia.

 

Miksi käyttää Lantti.fi – palvelua eikä jotain muuta yritystä?

+ Tee hakemus ja voit valita edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen. Mukana yli 15 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat mahdollisuuden olla dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa täyttämällä yhden hakemuksen. Näin voit saada huomattavasti edullisemman ja nopeamman lainan sekä säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa.

+ Kokenut asiakaspalvelumme auttaa sinua chatissa ja puhelimella.

 

Maksaako palvelun käyttö jotain?

+ Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et. Et sitoudu vielä mihinkään tekemällä hakemuksen.

 

Jo tuhannet kuluttajat ovat käyttäneet palveluamme. Se on täysin suomalainen ja hakemuksesi lähtee vain tunnetuille ja vakavaraisille lainanmyöntäjille ja joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.