Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   Kulutusluotto netistä helposti ja nopeasti

   Isot kulutusluotot ja muut lainat ovat usein matalakorkoisempia kuin pienet lainat. Kuitenkin iso laina on pitkä sitoumus, joten väärin valittuna se voi pidemmän päälle koitua hyvinkin kalliiksi. Isot lainat kannattaa siksi aina kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

   Tässä auttaa Lantti.fi.

    

   Lantti.fi:n avulla voit kilpailuttaa isot kulutusluotot 60 000 euroon saakka

   Lantti.fi on uusi palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa isot ja pienet lainat 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti.

   Palvelun ideana on, että lainan hakijan tarvitsee lähettää vain yksi hakemus, jonka perusteella Lantti.fi:n yhteistyökumppani kilpailuttaa lainan yli kymmenen pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Yleensä lainan kilpailuttaminen on kuluttajalle raskasta puuhaa, mutta Lantti.fi-verkkopalvelun avulla se tapahtuu nopeasti ja helposti.

   Palvelun käyttäminen on hakijalle täysin ilmaista.

    

   Näin kilpailuttaminen tapahtuu

   Hakija täyttää Lantti.fi-palvelun verkkosivulla lomakkeen, jossa hän ilmoittaa, millaista lainaa hän kaipaa ja millainen on hänen taloustilanteensa. Näiden tietojen pohjalta pankit ja lainayritykset voivat laatia kukin oman lainatarjouksensa.

   Parhaat lainatarjoukset ohjataan hakijan sähköpostiin. Hakija saa rauhassa tutkailla tarjouksia ja valita itselleen parhaiten sopivan. Jos yksikään lainatarjous ei miellytä hakijaa, hänen ei ole pakko hyväksyä niitä. Lainahakemuksen lähettäminen Lantti.fi-palvelun kautta ei ole millään tapaa sitovaa.

   Jos sopiva tarjous kuitenkin löytyy, hakija siirtyy asioimaan suoraan tarjouksen lähettäneen pankin tai rahoitusyhtiön kanssa. Lantti.fi ei itse tarjoa lainaa. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää Salus Group Oy.

   Kaikki Lantti.fi-palvelun kautta saatavat lainatarjoukset tekevät pankit ja rahoitusyhtiöt kuuluvat Suomen Finanssivalvonnan piiriin ja ovat hyvämaineisia toimijoita. Lainan hakeminen näiltä yrityksiltä on aina turvallista.

    

   Miksi iso kulutusluotto on usein parempi kuin pieni?

   Ison lainan edut pieneen lainaan nähden ovat ilmeisiä. Ison lainan vuosikorko on keskimäärin pientä lainaa matalampi, ja siksi yksi iso laina tulee edullisemmaksi kuin usean pienen luoton nostaminen.

   Tästä huolimatta lainaa hakevan ei tule nostaa isompaa luottoa kuin mitä hän tarvitsee. Oma lainan tarve kannattaa laskea tarkasti ja ottaa vain juuri sen verran velkaa kuin on pakko. Vaikka iso kulutusluotto on suhteessa edullisempi kuin pieni laina, euromääräisesti laskettuna iso laina tulee silti lopulta aina pientä kalliimmaksi.

    

   Lainayritysten välillä on eroa

   Pankkien ja lainayritysten välillä on suuret hintaerot. Pienet, keskikokoiset ja suuret lainat hinnoitellaan eri tavalla eri yrityksissä. Lainan kilpailuttaminen on yksittäiselle kuluttajalle aina jossakin määrin monimutkaista.

   Tehtävää ei helpota se, että monet isoja kulutusluottoja myöntävät yritykset valikoivat asiakkaansa sangen tarkasti. Tarkkojen lainakriteerien hahmottaminen ennen hakemuksen lähettämistä voi olla vaikeaa. Siksi aikaa kuluu usein turhien hakemusten lähettämiseen.

   Seuraavat kolme esimerkkiä havainnollistavat eroja isojen lainojen hinnoissa.

    

   1. Santander

   Espanjalainen Santander myöntää suomalaisille 2000 – 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Santander tunnetaan siitä, että heidän halvimmat lainansa ovat jopa edullisempia kuin suomalaisten pankkien vakuudelliset kulutusluotot. Matalimmillaan Santanderin todellinen vuosikorko on vain 4,16 %. Useimmissa tapauksissa hinta on kuitenkin lähempänä kahtakymmentä prosenttia – mutta kuitenkin enintään 28,20 %.

    

   2. Bigbank

   Virolainen Bigbank myöntää 2000 – 40 000 euron suuruisia vakuudettomia lainoja. Bigbankin 6000 euron kulutusluotto viiden vuoden maksuajalla on todelliselta vuosikoroltaan alimmillaan 14,26 % ja kalleimmillaan 32,03 %.

    

   3. Collector Joustolaina

   Ruotsalainen Collector tarjoaa suomalaisille 2000 – 25 000 euron vakuudettomia luottoja Joustolainan nimellä. Jos Joustolainan suuruus on 4000 euroa ja maksuaika neljä vuotta, arvioitu todellinen vuosikorko on 16,54 %.

    

   Lantti.fi valitsee halvimman ison lainan

   Lainan tarkan hinnan laskeminen omin päin on työlästä. Kaikkien hintaan vaikuttavien tekijöiden huomioiminen ja vertaileminen ottaa aikaa.

   Tästä syystä Lantti.fi on hyvä palvelu. Syötä lainahakemukseen haluamasi lainasumma ja yhteistyökumppanimme etsivät sinulle halvimman sinulle tarjolla olevan luotton.