Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

     

    

   1. Täytä 3 minuutin ilmainen hakemuslomake

   2. Näet tarjoukset heti

   3. Valitse edullisin ja nosta laina

    

   Laina edullisesti netistä

   Jokainen lainaa hakeva haluaa edullista luottoa. Halvat lainat ovat kuitenkin kiven alla – ja hyvästä syystä. Mitä halvempi laina on, sitä suurempi riski siitä koituu pankille tai rahoitusyritykselle. Lantin kautta voit kuitenkin saada lainaa edullisesti helpolla verkkohakemuksella.

   Täytä vain muutaman minuutin hakemus ja näet henkilökohtaiset lainatarjouksesi heti. Valitse edullisin ja nosta laina. Helppoa!

   Tältä sivulta löydät tietoa halvan lainan hakemisesta Lantti.fi-palvelun avulla.

   Lainojen hintaerot voivat olla tähtitieteellisiä – siksi kannattaa käyttää Lantti.fi-palvelua

   Lainojen hinnat vaihtelevat valtavasti. Satunnaisen kuluttajan voi olla erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta löytää edullisinta lainatuotetta ainoastaan pankeilta kyselemällä tai hakukoneen avulla. Jokaisella hakijalla on omanlaisensa taloustilanne, ja eri yritykset hinnoittelevat lainat sangen eri tavoin. Halvat lainat ovat tosiaan satoja euroja edullisempia kuin kalliit ja mikä parasta, edullisia tuotteita myyvät yritykset tuntuvat olevan luotettavampia kuin kiskurihintaiset pikaluotot.

   Seuraavaksi annamme esimerkkejä siitä, miten suuria hintaeroja kulutusluottojen välillä voi olla.

   Nettilainojen hintaerot

   Uusi laki rajoittaa kulutusluottojen korkoa. Nyt kaikissa netistäkin haettavissa lainoissa nimelliskorko saa olla enintään 20%. 2020 on lisäksi voimassa erikoislainsäädäntöä, joka tarkoittaa, että kulutuslutoista saa periä korkoa vain 10%.  Tämä tarkoittaa, että netistä haettavat luotot ovat jo suunnilleen yhtä edullisia kuin vaikkapa kalliimat Mastercardit ja Visat.

   Netissä tarjotaan toisinaan yhtä halpaa lainaa kuin pankeissa, mutta yleensä nettilainat ovat paljon kalliimpia.

   Suomalaisten nettilainojen halvimmasta päästä löytyy muun muassa Santander, jonka vakuudettomien luottojen todellinen vuosikorko voi olla suurimpien lainasummien kohdalla jopa vain 4,16 % ja kalleimmillaankin ainoastaan 19,90 %.

   Tätä kalliimpia vaihtoehtoja löytyy pilvin pimein. Miltei kaikki netin tililuotot ovat kertalainoja hintavampia. Esimerkiksi Ferratum Joustava -tililuoton todellinen vuosikorko on kalleimmillaan jopa 19,90 %.

   Vieläkin korkeakorkoisempia nettilainoja löytyy useita. Suosittelemme karttamaan niitä ja hakemaan edullista lainaa Lantti.fi-palvelusta.

   Lantti.fi löytää halvimman mahdollisen lainan

   Lantti.fi auttaa kuluttajaa löytämään halvan lainan – tai tarkalleen ottaen halvimman lainan, joka juuri hänelle on markkinoilla tarjolla.

   Lantti.fi on kilpailutuspalvelu. Lainan hakija lähettää verkkosivujemme kautta yhden lainahakemuksen, joka siirtyy meiltä yli kymmenelle pankille ja rahoitusyhtiölle. Yhteistyökumppanimme arvioivat lainahakemuksen ja lähettävät meille kukin oman lainatarjouksensa. Ohjaamme parhaat tarjoukset lainan hakijan sähköpostiin.

   Hakija ei hakemusta lähettäessään sitoudu hyväksymään lainatarjouksia, vaan hän saa rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää, onko jokin niistä hänelle sopiva.

   Palvelu on asiakkaalle täysin ilmainen.

   Miksi Lantti.fi on hyödyllinen kuluttajalle?

   Lantti.fi-palvelu tekee kilpailuttamisesta helppoa. Tavallisesti halpa laina on kiven alla eikä kuluttaja yleensä tiedä, minkä kiven alle katsoa. Lantti.fi tekee yhteistyökumppaniensa avulla tästä työstä helppoa. Lähettämäsi tietojen perusteella yhteistyökumppanimme Salus Group Oy kilpailuttaa lainasi ja tarjoaa sinulle parhaat vaihtoehdot.

   Palvelumme tärkein anti on sen tarjoama helppo säästö. Moni kuluttaja pystyy toki löytämään tarvitsemansa lainan ominkin päin. Mutta ilman perusteellista kilpailuttamista kuluttajan on mahdotonta varmistaa, että hän tulee valinneeksi kaikkein edullisimman vaihtoehdon.

   Etenkin nettilainojen kohdalla Lantti.fi vähentää myös kuluttajan riskiä joutua huijarin uhriksi. Saat tarjouksia ainoastaan sellasilta lainayrityksiltä kanssa, jotka ovat Finanssivalvonnan alaisuudessa ja jotka tunnetaan hyvämaineisina toimijoina. Yhteistyökumppanimme Salus Group Oy ei välitä lainkaan ylihintaisia luottoja eikä lähetä lainahakemustasi yrityksille, joilla on ongelmia kuluttajaviranomaisen kanssa.

   Asiakaspalvelumme on helposti tavoitettavissa puhelimitse ja chatin kautta. Kokenut henkilökuntamme tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja auttaa hakijaa löytämään halvimman luoton.

   Lantti.fi-palvelua käyttävät sadat suomalaiset päivittäin. Se on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään edullisemman lainan.