Hakemuslomake

[freedom_rahoitus_lomake]

Yhteistyössä Freedom Rahoitus

 

Kilpailuttamalla löydät edullisen lainan

Aloita lainojen kilpailuttaminen täyttämällä tältä sivulta löytyvä lainahakemus. Hakemuksen täyttämisen jälkeen välitämme sen yhteistyökumppanimme Freedom Rahoituksen avulla yli 25 luotettavalle pankille ja luotonantajalle. Näet tämän jälkeen lainapäätökset kätevästi yhdeltä sivulta.

 

Askel 1

1. Täytä lainahakemus

Aloita kilpailutus täyttämällä oheinen lainahakemus. Hakemuksen täyttämisessä kestää n. 3-5 minuuttia, ja siinä kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja.

Askel 2

2. Vertaile lainatarjouksia

Kun olet lähettänyt hakemuksen, hakemustietosi välitetään yhteistyökumppanipankeille ja -luotonantajille.

Askel 3

3. Valitse sinulle sopiva lainatarjous

Kun olet tutustunut mahdollisiin lainatarjouksiin ja päättänyt, minkä niistä hyväksyt, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

  

Vertailu kannattaa: näin korko vaikuttaa kuukausierään ja kuluihin

LainaVuosikorkoKk-erä, kulut
20 000 €
5 vuotta
10,0 %425 €/kk
5 500 €
20 000 €
5 vuotta
12,5 %450 €/kk
7 000 €
20 000 €
5 vuotta
15,0 %476 €/kk
8 560 €

Kilpailuta lainat

Hakemuslomakkeen täyttäminen on helppoa. Se kestää n. 3 minuuttia.

Yhdistä vanhat lainasi tai hae uutta luottoa

Palvelumme avulla lainojen kilpailuttaminen on helppoa, tarvitsit sitten lainaa uusia hankintoja varten tai pienempien luottojen yhdistelemiseen.

Tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkia ja muita luotonantajia, ja saat tehdä kaikessa rauhassa päätöksen siitä, valitsetko jonkin näiden tarjoamista lainatarjouksista. Hakemuksen lähettäminen ei siis sido sinua mihinkään.

Lainojen kilpailutus voi säästää sinulta jopa satoja euroja kuukaudessa lainan korko- ja hoitokuluissa, sillä eri pankkien ja luotonantajien lainatuotteet eroavat toisistaan usein melko paljon. Muutamankin prosentin ero vuosikorossa tarkoittaa nopeasti satojen, jopa tuhansien eurojen menetystä vuosittain.

?Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä lainojen kilpailutus tarkoittaa?

Lainapalvelumme avulla voit kilpailuttaa lainatarjouksia yli 25 luotonmyöntäjän ja pankin kesken jopa 60 000 euroon asti. Huomioithan, että emme itse myönnä lainoja, vaan autamme henkilöasiakkaita löytämään edullisia lainatuotteita yhteistyökumppanimme Freedom Rahoituksen tuella.

Ilmaisen palvelumme tarkoituksena on, että sinä säästät aikaa ja vaivaa saamalla nopean vastauksen lainahakemuksellesi useilta eri finanssialan yhtiöiltä. Voit lisäksi säästää korkokuluissa merkittäviä summia rahaa löytämällä edullisen koron – parhaimmassa tapauksessa voidaan puhua jopa nelinumeroisista summista suurempia hankintoja tehtäessä.

Kannattaako lainaa hakea yhdessä?

Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhdessä alun perin luottoa hakeneen päähakijan kanssa. Usein yhteishakija on avio- tai avopuoliso, mutta yhteishakijana voi myös olla joku muu henkilö lähipiiristä, kuten läheinen ystävä tai sukulainen.

Yhteishakija eli toiselta nimeltään rinnakkaishakija voi parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin, sillä hän voi olla erityisen hyödyllinen suurempia lainasummia hakiessa. Tämä toinen henkilö voi mahdollisesti vaikuttaa myönteisesti lainaan liittyviin ehtoihin.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Yleensä saat mahdolliset ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jättämisen jälkeen suoraan Freedom Rahoituksen OmaTili-palveluun. Loput tarjoukset tulevat yleensä yhden arkipäivän kuluessa.

Lainan siirto omalle tilillesi riippuu pitkälti luotonmyöntäjän tarjouksesta. Jos luotonmyöntäjä ei edellytä liitteitä, sinun tulee vain hyväksyä tarjous allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Jos taas lainatarjouksessa edellytetään liitteitä, saat lopullisen lainapäätöksen, kun olet toimittanut mahdolliset liitteet luotonmyöntäjälle. Myönteisen päätöksen jälkeen lainasumma maksetaan tilillesi yleensä 1-3 arkipäivässä, mutta parhaassa tapauksessa rahat saapuvat tilille jo muutamassa tunnissa.

Millaisella korolla voin saada lainaa?

Yhteistyökumppanillamme Freedom Rahoituksella korkojen suuruus vaihtelee välillä 4,99-50,5 prosenttia ja sen suuruuden näkee selkeästi lopullisessa lainatarjouksessa. Lainan korko vaihtelee lisäksi luotonmyöntäjän mukaan, joten tarjoukset voivat olla hyvin erilaisia.