Checkbox Lainaa 100–60 000 €
Checkbox Edullinen korko alk. 5 %
Checkbox SSL-suojattu palvelu
Ladataan..

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78% .

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 50.000 €. Käyttöehdot ja rekisteriseloste. Käyttämällä palvelua hyväksyt palvelun käyttöehdot.

Sivuston tarjoaa Summarum Media Oy 2823017-4. Summarum Media Oy – Säästöpankinranta 10 – 00530 Helsinki – [email protected]

Autolainaa netistä ilman vakuuksia

Hae lainaa jopa 60 000 euroon asti 3 minuutin hakemuksella

 

Lantti.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea näppärällä nettihakemuksella autolainaa jopa 60 000 euroon asti.

Kun lähetät hakemuksen palveluun, lähetämme sen tiedot eteenpäin yli 15 pankille ja muulle luotonantajalle, jotka esikäsittelevät sen syöttämiesi tietojen perusteella. Lantin avulla näet välittömästi, millaisilla ehdoilla ja maksuerillä voisit saada autolainaa ilman vakuuksia!

 

Näin se toimii

Täytä hakemus

Täytä lainahakemus tämän sivun yläreunassa. Sen voi täyttää kokonaisuudessaan myös puhelimella. Hakemuksen täyttämisessä kestää yleensä kahdesta kolmeen minuuttia.

Tarkastele tarjouksia

Yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät alustavan lainapäätöksen, jonka saat välittömästi sähköpostiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ja lopettaa hakemusprosessin tähän.

Nosta rahat tilillesi

Jos löydät esihyväksyttyjen tarjousten joukosta sopivan autolainan, voit viimeistellä lainahakemuksen näppärästi tunnistautumalla luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun hakemuksesi on käsitelty, rahat tilitetään sinulle heti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. 

 

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Luotonantajasta ja pankistasi riippuen rahojen tilittämisessä voi kestää vaihtelevasti:

  • jos luotonantajalla on käytössään saman pankin tili kuin sinulla, rahat siirtyvät lainapäätöksen jälkeen yleensä ilman viivettä
  • jos kyseessä on eri pankkien välinen tilisiirto, siinä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, kuten muissakin tilisiirroissa.

 

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Lantti.fi on täysin ilmainen palvelu, eikä sen käyttäminen velvoita hakijaa mihinkään. Lantti toimii luottolaitosten tuotteiden markkijoijana, ja saa tulonsa heiltä.

 

Mitä hyötyä Lantti.fi-palvelusta on?

Lantin avulla saat yhdellä lainahakemuksella alustavia lainapäätöksiä jopa yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta. Näet tarjouksista korot, kulut ja maksuerät selkeästi, ja voit tehdä välittömästi läpinäkyvää vertailua eri lainojen välillä. Tärkein hyöty onkin selvä säästö, minkä saat kun haet juuri sitä edullisinta lainaa mitä voit tilanteessasi saada.

 

Millaisia pankkeja ja luotonantajia palvelussa on?

Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten pankkien ja luotonantajien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan ja Aluehallintoviraston hyväksyntä toiminnalleen.

Autolainan korko määrittää autosi kokonaishinnan

Kalliilla autolainalla voit hävitä jopa tuhansia euroja korkokuluissa
 

Kun haet autolainaa, tärkeää ei ole niinkään lainan kuukausierä vaan se, mikä on lainan todellinen vuosikorko ja kokonaiskustannus koko laina-ajalta. Netin vakuudettomissa lainoissa ja niiden koroissa on paljon eroja, ja samankaltaisten pankkien tai muiden luotonantajien autolainat voivat erota toisistaan huomattavasti.

Lainasopimuksista näkee aina kokonaiskustannukset koko laina-ajalta, tai jos ei näe, tätä on mahdollista tiedustella luotonantajan asiakaspalvelusta. Joskus pieni kuukausierä voi nimittäin hämätä: edullisen ja näppärän oloinen autolaina voikin olla koroltaan melko kallis, ja luotonantaja tekee voittonsa nimenomaan pitkällä maksuajalla – autolaina kun ehtii kerryttämään korkoa sitä pidempään, mitä hitaammin ja täten pienemmällä kuukausierällä maksat sitä takaisin.

Ei tarvetta autolainalaskureille ja autorahoituslaskureille

Lantin avulla näet suoraan, millä korolla ja kuukausierällä voit saada autolainaa

 

Autolainalaskurit ja autorahoituslaskurit ovat sinänsä hyödyllisiä työkaluja, mutta niiden avulla ei pysty arvioimaan, millä korolla autolainaa voi saada. Lainapäätöksen tarkkoine korko- ja kulutietoineen kun saa ainoastaan luotonantajalta.

Kun haet autolainaa tämän sivun yläreunassa olevan hakemuslomakkeen kautta, hakemuksesi tiedot välitetään yli 15 pankista ja muusta luotonantajasta koostuvalle yhteistyökumppanijoukollemme, jotka tekevät automatisoidusti alustavan luottopäätöksen syöttämiesi tietojen perusteella. 

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen ja se on alustavasti hyväksytty ainakin yhden yhteistyökumppanin toimesta, saat lainatarjouksen sähköpostiisi. Lainatarjouksista selviää aina, mikä on lainan todellinen vuosikorko ja millä kuukausierällä lainaa tulee lyhentää.

Onkin fiksumpaa täyttää ilmainen kilpailutushakemus sen sijaan, että näpyttelisit numeroita autolainalaskuriin tai autorahoituslaskuriin ilman tietoa siitä, onko sinun edes mahdollista saada lainaa tällaisilla koroilla.

Halvin autolaina löytyy vain vertailemalla

Autolainojen vertailu on nyt helpompaa kuin koskaan: 1 hakemuksella tarjous jopa +15 luotonantajalta

 

Vertailu kannattaa aina! Vertailethan todennäköisesti myös esimerkiksi ennen uuden telkkarin, puhelimen tai tietokoneen ostoa, olisiko sama tuote kenties saatavilla edullisempaan hintaan jostain kilpailevasta liikkeestä.

Halvin autolaina on helppo löytää Lantin avulla: täytä vain ilmainen hakemus tämän sivun yläreunassa, se ei edes sido sinua mihinkään, sillä jos et ole tyytyväinen sen kautta tuleviin lainatarjouksiin, voit hylätä niistä vaikka jokaisen.

Halvimman autolainan löytäminen voi säästää sinulta satoja, tai jopa tuhansia euroja koko takaisinmaksuajan aikana. Jos lyhennät lainaa esimerkiksi viisi vuotta, jokainen prosenttiyksikkö lainan korossa tuo jo selvän summan lisää maksamaasi kokonaissummaan, vaikka se ei kuukausierässä hirveän pahalta tuntuisikaan. Jo kymmenen euron muutos kuukausierässä tuo kuitenkin viiden vuoden aikana jo 600 euron säästön, mikä on varmasti tervetullut juttu autoilijalle kuin autoilijalle.

Kilpailuta vakuudeton autolaina 3 minuutissa

 

Lantti.fi auttaa sinua löytämään edullisimman autolainan helposti ja nopeasti: täytä vain hakemuslomake tämän sivun yläreunassa, saat sen kautta välittömästi alustavan lainapäätöksen. Vertaile sen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia ja valitse niistä paras, helppoa! Jos taas et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit yksinkertaisesti antaa asian olla ja jättää hakemuksen sikseen.

Teemme yhteistyötä ain vakavaraisten ja luotettavien pankkien ja luotonantajien kanssa, ja kaikki yhteistyökumppanimme ovat luonnollisesti Suomen viranomaisten valvomia ja hyväksymiä luottolaitoksia, jotka noudattavat pienluottojen korkokattolakia.

Lantti.fi on suojattu pankkimaisen vahvalla SSL-suojauksella – tunnistat sen osoitepalkin lukosta ja osoitteen ”https”-alusta. Tietosi ovat siis aina turvassa. Voit halutessasi lukea lisää palvelun tietosuojasta täällä.